Utcazene

megjelenés:
2011-10-18 17:42:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1398

Várjuk azokat a zenekedvelőket, zenészeket, profikat, amatőröket, akik kaphatóak egy kötetlen hangulatú spontán örömzenélésre. Célunk az, hogy bemutatkozási lehetőséget adjunk fiatal együtteseknek, zenészeknek, és a Millenáris parkja állandó befogadójává váljon a közös muzsikálásra vágyó, zenére fogékony közönségnek.


Az utcazenei mini-fesztivál a július 16. és augusztus 27. között zajló Millenáris Piknik elnevezésű programsorozat részeként valósul meg. Olyan zenészek, zenekarok jelentkezését várjuk, akik hangosítás nélkül, vagy minimális hangosítással tudják vállalni a koncertet. Műfaji megkötöttség nélkül bárki jelentkezhet, legyen szó komolyzenéről, reggaeről, rockról, jazzről, népzenéről vagy akár kórusműről.


A közönség beváltható kuponnal szavazhat majd a nekik tetsző együttesekre, a legtöbb kupont begyűjtők értékes nyereményekben részesülnek. 


Várjuk a jelentkezéseket július 1-ig, rövid leírással, fotóval, videóval az együttesről az alábbi időpontokra:


július 16., július 23., július 30., augusztus 6., augusztus 13., augusztus 27.



A fellépési lehetőséget csak az előre regisztrált formációknak tudunk biztosítani, a helyeket érkezési sorrendben töltjük fel.


Kérünk Benneteket, hogy a jelentkezésnél több lehetséges időpontot is jelöljetek meg!

 A jelentkezéseket és kérdéseiteket ide várjuk:

 

Molnár Éva

 programszervező
 

emolnar kukac millenaris pont hu

   

Tel.: 336-4050



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i