Acoustic Gallery konceret a Virányosi Közösségi Ház - 10.04.

megjelenés:
2013-09-28 08:10:29

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 915


Az Acoustic Galleryt a neves zenekarokban (P.Box, Omen) éneklő Koroknay Árpi alapította 2005-ben. Az együttesnek a kezdeti időszakban kilenc tagja volt, ám a létszám okozta szervezési nehézségek, és Árpi egy éven át tartó szereplése a Társulat című tévéműsorban a banda szétszéledéséhez vezetett. Mivel azonban szép számú rajongótábor követelte a folytatást, Kori és a zenekar gitárosa, Kozma Norbi (Abrakazabra, Alien) duóban kezdték előadni a Beatles, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, Def Leppard, Piramis, Edda, P.Mobil és más feldolgozásokat. Ma már számos saját daluk is szerepel a repertoáron. S hogy mindezt bemutassák, egyenesen Debrecenből érkeznek Budapest 12. kerületébe.
Itt a helye mindenkinek, aki szereti a jófajta rock-zene csendesebb, akusztikus változatát, s annak is, aki még nem hallott ilyet!

Helyszín: Virányosi Közösségi Ház (Budapest, XII. ker., Szarvas Gábor út 8/c)
Megközelíthető: a Széll Kálmán térről 156-os autóbusszal a végállomásig (menetidő 10 perc!), vagy 155-ös autóbusszal a Fészek utcáig, majd 2 perc séta egyenesen tovább.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i