KLIPPREMIER! Tha Shudras: megjelent az új videó, a Süss fel nap

megjelenés:
2022-07-04 22:17:43

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 950

 

- Tőled szokatlanul lírikus az új dal és klip szöveg-és dallamvilága is. Miért érezted úgy, hogy most kell összegezni a zenekar történetét? 

 

- Gyakran történik velem olyan, ami már a hihetetlen kategóriába tartozik. Egész életemben az én adataim tűntek el vagy hibásodtak meg a rendszerben. Sokszor előfordult gyerekkoromban, hogy nem hittek nekem, amikor valami problémám volt. Ilyenkor az ember hajlamos azt hinni, hogy megőrült. Hacsak nem alakít ki egy olyan archívumot az életéhez, amellyel ellenőrizni tudja önmagát. Ezeket az eseményeket helyeztem át az elmúlt több mint tíz évben egy alternatív képzeletbeli világba. Egy részük tavaly novellává állt össze és ezért éreztük azt, hogy a következő négy klipünkben erről szól majd.

 

 

- Novella formájában íródott a Tha Shudras története, amelyből négy klip készül. Hol olvasható a novella és kinek a nevéhez fűződik? 


- A novella a saját agyszüleményem, viszont mivel valós események alapján íródott, jelen formájában még sehol sem lelhető. Jókor, jó időben kell felfedni magunkat.

 

 

 

- Azt énekled a Süss fel nap-ban, hogy élni és élvezni sose lesz késő. Te mit élvezel igazán az életben, mi az, ami téged feltölt? 


- Hajlamosak vagyunk elhinni, ha már régóta járunk ugyanazon az úton, hogy arról már nem térhetünk le. Én viszont hiszem azt, hogy akár önfenntartó életet is élhetnék vidéken, ha rászánom magam. A magány mellett leginkább a szorosabb kapcsolataim és a természet tölt fel.

 

 

 

Itt tudod elolvasni a Süss fel nap teljes dalszövegét.

 

 

 

- Hogy vagy vagy most, hogy telnek a napjaid? 


- Áldozatot hoztam a céljaim elérése érdekében, viszont most is meg kellett tanulnom, hogy még mindig nem vagyok kellően bizalmatlan. Jelenleg azt tanulom, hogy hibáztatás nélkül dobozba tegyem azokat az embereket, akiket nem szabad számításba venni és szeretettel a szívemben, a szeretteimre koncentrálva folytassam az utamat.

 

 

 

- Hol forgattátok az első részt a Süss fel napot és hol forog majd a következő három epizód? 


- A Süss fel nap ennek a négy résznek a harmadik epizódja, ami Nakonxipánban forgott. Ennek az előzményei és megoldása fog elkészülni a jövőben. A helyszínek közt szerepelni fognak a ránk jellemző gyönyörű erdők, kastélyok és falvak is.

 

 

 

- Milyen nehézségek, vicces szituációk adódtak a forgatás során? 


- Több nehézség is adódott, mert egy nap alatt kellett elkészülnünk, ezért a jelmezek, sminkek, maszkok és a speciális effektek miatt hajnalban kezdtünk és este tizenegykor végeztünk. A legviccesebb talán az volt, amikor félrevonultam leülni full sminkben és az arra túrázó lányok észrevettek. Eléggé megrémültek. (nevet)

 

 

- Szerepel a klipben egy Barátok közt-színész (Pásztor Virág). Te magad is nézted a sorozatot? Ki volt a kedvenc karaktered és miért? 


- Tizenhat éve nem nézek tévét. Így az azóta befutott karaktereket sem ismerem. Virág a párom gyerekkori barátja, ezért is volt szerencsénk ilyen tehetséget is szerepeltetni, mint ő.

 

 

 

- Mivel fested ki az arcod és mennyi zöld anyag kerül rá egyszerre? Egy tubus zöld tempera? 


- Régen valóban temperával toltam, de hamar lecseréltük. Ez egy arcfesték, ami szépen fed és baromi nehezen jön le.

 

 

- Milyen lesz a Tha Shudras nyara és te kikkel lépsz fel közösen a fesztiválszezonban? 


- Nagyon sok bulink van. Meglepően sok zártkörű. Arról, hogy mikor és hol lelhetnek ránk, a social mediás felületeinken mindenki informálódhat.


 

 

 

 

 

 

 


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i