New Level Empire új klip: Amíg tart a nyár - DR BRS-el

megjelenés:
2022-07-13 18:38:37

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 701

Tábortűz mellé: New Level Empire - Campfire

 

 

„Mivel a most megjelent négyszámos lemez három dala nyári tematikájú, illetve az ismert New Level Empire hangzás mellett a ’tábortüzes’ hangszerelés a jellemző, így stílszerű volt a frappáns New Level Campfire címet adni a kiadványnak.” – fejti ki Zola, a zenekar énekese.






 

Az EP-n két vadiúj szerzemény is szerepel: a BAHART számára készített balatoni nyári hajósdal, az Áthajózhatnánk; illetve a DR.BRS közreműködésével készült Amíg tart a nyár.








Amíg tart a nyár - a legfrissebb klip is ehhez a dalhoz készült


Ez a szerzemény a ceglédi street food fesztivál hivatalos dala. A nyári bulikhoz, legyen az fesztivál vagy tábortűz körül egy egyszálgitáros leülős összejövetel, a zenekar új EP-je a gyújtós. A lemez egyik új dala Cegléd nyári rendezvényének a himnusza, amelyhez a klip a fesztivál legjobb pillanataiból készült.



Nézd meg itt a New Level Empire összes dalszövegét.



Az Áthajózhatnánk a balatoni hajózás hivatalos dala lett

 

„Nagyon örültünk a BAHART felkérésének, hiszen erős szálak kötnek minket a Balatonhoz. Minden évben nyáron Balatonkenesén van a csapatépítőnk a telkünkön, amit általában egy közeli fellépéshez időzítünk. Ilyenkor eltöltünk egy kis időt felhőtlenül, mindenféle kötelezettség nélkül együtt. Bográcsozunk, dumálunk, és persze fürdünk, hajózunk.” – meséli DJ Newl, a zenekar dobosa, aki gyerekkorától kezdve a nyár nagy részét a Balatonon tölti.






 

A New Level Empire új  EP-jén helyet kap két korábbi dal is



A Visszatérek, valamint a Látható akusztikus, csendes, minimalista feldolgozása, amelyek azért is különlegesek, mert a zenekar koncertjein ritkán hallhatóak.


 

New Level Empire - Instagram


New Levele Empire - Facebook

 

 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i