Online streamen keresztül vigasztalódhatnak, akik nem jutnak be az Arénába

megjelenés:
2017-02-06 12:20:36

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1198

Bár csak a Magenta 1 előfizetői juthatnak be a Telekom exkluzív koncertjére, a 2017. február 12-i este 8 órakor kezdődő eseményről senki sem marad le, aki rácsatlakozik a Telekom élő streamjére. A Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude fellépésével megrendezett koncerten bárhonnan, bármilyen internetes eszközről élvezhetjük. 

Telt ház lesz a Telekom zártkörű koncertjein, ahol Presser Gábor és Rúzsa Magdi mellett a Magna Cum Laude is fellép. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Telekom élő streamen teszi lehetővé ügyfeleinek és minden érdeklődő zenebarátnak, hogy távolról is élvezhessék a különleges produkciót.

A február 12-i exkluzív eseményekre, amelyet Budapesten, a Papp László Sportarénában rendeznek meg, csak azok kaphattak belépőt, akik 2017. június 30-ig már legalább egy éve Magenta 1-ügyfelek, és akik részvételi szándékukat időben jelezték a Telekomnak. A koncertekre kizárólag az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kapott két főre szóló belépőjegyet. 

Az este 8-kor kezdődő koncertet élőben streameli a Telekom saját erre dedikált aloldalánvalamint az Origo felületén. Így azok sem maradnak le az élményről, akik nem jutnak be az Arénába. 

A Magenta 1 koncerten elhangzik majd Rúzsa Magdi és Presser Gábor előadásában Presser Gábor és Novák Péter legújabb száma, a „Dobj egy papírrepülőt!” is. A számhoz készített videóklipet csak 2016. decemberének utolsó napjaiban mutatták be a Telekom Facebook-oldalán, és amelyet azóta több, mint 400 ezren tekintették meg a Youtube-on. 



A Magyar Telekom a Magenta 1 elnevezésű vezetékes és mobil szolgáltatásokat tartalmazó integrált kedvezménycsomagját 2015 augusztusában vezette be, az azóta eltelt alig másfél év alatt előfizetőinek száma pedig már a 100 ezret is meghaladta. A csomagra történő előfizetéssel az ügyfelek egy kézből kapják kedvező áron mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az egy háztartásban élőknek szükségük lehet, így a mobilszolgáltatásokat, TV-s csomagot, otthoni internetet és vezetékes telefont is. A Telekom időről időre exkluzív ajánlatokkal köszöni meg a Magenta 1-es ügyfeleknek, hogy ezt a csomagot választották. Míg tavaly nyáron a vállalat három hónapon keresztül korlátlan mobilinternet használatot biztosított számukra, szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán a Magenta 1 előfizetéssel rendelkezők, valamint a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.

*A koncertekre a Magyar Telekom azon Magenta1 kedvezménycsomaggal rendelkező ügyfeleit hívta meg, akik 2017. június 30 -ig legalább egy éve Magenta1 ügyfelek.  Közülük a regisztrációsidőbeni sorrendje alapján vehetnek részt a koncerten a leggyorsabban regisztrálók. A felső határt a Papp László Sportaréna befogadóképessége szabja meg. 


/x/

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i