Itt a novemberi Tha Shudras klip!

megjelenés:
2019-11-15 14:18:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1077


Mint ahogy azt korábban ígérték a Fiúk, minden hónapra tartogatnak egy audiovizuális élményt. A THA SHUDRAS  kalendárium novemberi cseppentése, a Vigasztal névre hallgató gyermekük.

Annyira nyitott és annyira sokszínű a nóta értelmezése, mint az ősz.
Image-klip készült tehát, nem akarták egyetlen vagy pár sztori szállal behatárolni a mozi témáját. 
A forgatáson Korcsok Renátóval dolgoztak, akárcsak a Hívjál barátnak című videónál.

A forgatást háromszor is át kellett szervezniük, hiszen először az eső miatt kellett majdnem az összes helyszínt fedettre cserélni, másodjára a fő helyszínt módosították technikai okok miatt, legvégül pedig az eső mellett arra napra tél is lett, így a ruháikat aznap kellett rögtön újra-styleingolni. A baráti, családi hangulatnak hála, minden akadályt könnyedén vett a csapat!

A forgatás így is gördülékenyen ment, a reggeltől délutánig tartó munka után Tibi még a nagymamáját is felköszönthette Szegeden, utána még a kedvenc hamburgerezőjében is elfogyaszthatott félig sminkben egy hamburgert Budapestre indulás előtt.

Ez a szerzemény lesz a Tha Shudras december 7-i szegedi JATE klubos  koncertjének címadó slágere is, ezért is választották Trap Kapitány szülővárosát forgatási helyszínnek.

A vadonatúj dalszöveget megtalálod nálunk!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i