Tornádó

Fekete Vonat

Hölgyeim és uraim köszöntünk mindenkit nagyon sok szeretettel! Ma egy csodálatos esténk lesz! A piros sarokban bezakatol a Fekete Vonat és persze megérkezett a bajnok! A Tornádó: Kótai Mihály!!!

Indulj hát! Az éjjel vár. Mutasd meg bajnok, hogy te vagy a sztár! Tornádó (Óóó)! Szóljon a gong! Ma éjjel elcsattan egy-két pofon.

Na gyere bajnok, te vagy az igazi, te vagy az első! A legnagyobb pofonok után ő mindenkit megtör , eljön, feltör, eltör, meggyötör! A kegyelem neki nem kenyere csak elsöpör! Hajtja a vére mert vele a népe! Mikor a pörög az ököl neked véged megígérem. Jön és pusztít most hiába játszol! Tedd fel a kezed itt a Tornádó!

Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
Indulj hát az éjjel vár! Mutasd meg bajnok, hogy te vagy a sztár! Tornádó (Óóó)! Szóljon a gong! Ma éjjel elcsattan egy-két pofon.

Tombol az ököl, forr a vér! Veled az Úr mikor a ring felé vezet az út! Az egész ország veled van mikor a ringbe lépsz, a gong nem véd meg senkit nincs ellenfél! Na gyere testvér tedd fel a kezedet, nyisd ki a szívedet, érezd az ütemet mert jön és pusztít most hiába játszol! Tedd fel a kezed itt a Tornádó!

Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
előadó: Fekete Vonat
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Lakatos Béla
Mohamed Fatima
Schull Zoltán
Zsoldos Béla

szövegíró: Lakatos Béla
Mohamed Fatima
Schull Zoltán

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 19090
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i