Megszabadítottál

Pintér Béla és a Csemeték

Már az első keresztények tudták mi a lényeg és teljes szívből dicsőséget adtak a seregek Istenének. Igaz hogy katakombákban éltek, meg pincék mélyén szólt az ének, de sohasem hódoltak be a sötétség erejének. Hogy utálták őket, belőlük mindig gúnyt űztek, börtönbe zárták, bíróság elé cibálták. Egyre jobban tiltották, tűzzel-vassal irtották, de az igazságot kalitkába nem zárhatták.

Én is Jézushoz tartozom, bátran hirdetem és megvallom:
Jézus az út, és rajta kívül nincs más.

Soha sem foglak téged megtagadni bármilyen nehéz lesz is megmaradni.
Mindig csak arról fogok énekelni, hogy megszabadítottál.

Ma is meghalnak több százan, szerte a nagyvilágban, vagy börtön mélyén ülnek, mert Jézusról beszéltek. De ők mindent vállalnak, igen az életük sem drága, csak elmondhassák, hogy Jézus Krisztus a Királyok Királya.
És most itt vagyunk, te és én szabad országban nyugton, békén. Bátran lehet hirdetni a kapu nyitva csak be kell menni. Beszélhetsz róla az utcán vagy a rádió hullámhosszán, a tévében vagy cédéken, harsányan vagy félénken.
Nekem mindegy, csak mondjad a világ had hallja, had tudja, had lássák mi van a szívedben, hogy te igazán hiszel az Istenben.
előadó: Pintér Béla és a Csemeték
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Pintér Béla

szövegíró: Pintér Béla

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 8343
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i