O.J. Bond (vs. Blow-Feld)

Oj Sámson

Zolee: Jeeee! Ez itt von Blow-Feld, a legrosszabb rossz, a megtestesült gonosz, ha velem vagy király, ha az a majom Bond tetszik...hm: Bazd meg!


O.J. Sámson: A főhős vagyok, a legnagyobb mester, kit nem tanítottak félni, de retteg minden gengszter, a nulla-nulla-hetes, a névtelen neves az előrelátó, golyóálló és minden esetben ügyes aki élni tud, az legalább kétszer él s közben nem számít, hogy az élet mennyit ér, finom a bor, finom a nő, elegáns a kocsi - ez a fő akadály csak egy lehet - és éppen itt jön ő:

Ganxsta Zolee: Enyém lesz a föld és enyém lesz az űr, Nincs semmi zűr, aki mindent akar, de semmit se tűr. Ördögi vagyok mint Drax, mindent megkapsz Velem vagy ellenem, bazd meg, de gyerünk Te választasz. Ami kell az enyém, megszerzem mint az afgán Kamal. Stavro csak gyűlöl, senkit se kamál. Nem kérem csak elveszem ami kell, hogyha kell. Egy szarházi Bond engem nem érdekel.

MY NAME IS BOND - O.J. BOND,
de itt van Blow-feld - ez itt a gond! x4

Ganxsta Zolee: Stavro Blofeld, nekem ez jó, neked ez a rossz. Megtörlek Bond, mint vasfog, a Jaws. Rosszabb vagyok, mint az oroszok Afganisztánban. Nincs az a kibaszás amit meg nem csináltam. Kezemben a fegyver, leszedlek és helyreáll a rend. Neked annyi, nem hibázhatlak el mint a Red Grant. Scaramanga a mesterlövész, vagy Kanaga, a szadista állat, Bond! Mind jobbak nálad.

O.J. Sámson: Hiába futsz, pokolra jutsz, adok egy mattot és lenyúlom a nődet, ha éppen nem vagy ott. Érted beutazom a Földet, át a tengeren, hegyen - szövi már a hálóját a Jungle-O-Seven. A Vodka-Martini keverve sosem jó és az Aston Martin is néha léghajó. A kémek krémje, réme, Moneypenny-félék nagy szerelme, "M" mondja, "Q" mutatja: nincs gond:

MY NAME IS BOND - O.J. BOND,
de itt van Blow-Feld - ez itt a gond! x4

My name is Bond- - O. J. Bond,
de itt van Blow-Feld - ez itt a gond! x6
Jeeeeeeaaaah!
My name is Bond - O.J. Bond,
de itt van Blow-Feld - ez itt a gond!

My name is Bond - O.J. Bond,
de itt van Blow.Feld Jeeeeah!
előadó: Oj Sámson
album címe: Best Of... (Plastic Jungle)
megjelenés: keressük!
hossz: 4:13
kiadó: Dance Pool
zeneszerző: Marosi Tamás Z
Norman Monty

szövegíró: Marosi Tamás Z
Sámson Gábor
Zana Zoltán

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 6625
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i