Micimackó És A Sör

Béres Zoltán

Hmm, Yeah, Yeah, Yeah.

Egy napon mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt, eszébejutott, hogy inni kéne valami nagyon habosat. Elment tehát a kocsmába, s rábukott tíz korsóra, s végül meredten tekintett az aznap evett borsóra. Így hát elindult hazafelé tök részegen, mint egy ló. Arra gondolt otthon talán akad egy kis innivaló. S, hogy jobban legyen ugrándozott, jó nagyokat esett. S a sörökre való tekintettel énekelni kezdett.

refrén:Minél inkább habozik, annál inkább jó a sör, ... . Jó a sör és habzik-zik-zik, Micimackó elázik-zik, ... .

Ismert kocsmai körökben az az általános nézet, s köztudott, hogy a Micimackó is állandóan részeg. És ez nem csak aféle szerény vélemény. Határozottan állítom, hogy tény, tény tény. Ezért, hogyha inni akarsz, mert nem vagy részeg, mint egy ló, kell, hogy legyen a bárszekrényben eltéve egy kis innivaló. Így aztán, ha a kocsma zárva, s Micimackó megszomjazik, megkóstol egy hordónyi sört alaposan fenékig. Micimackó a barátom, s gyakran lerészegedünk. Másnap reggel az árokparton fejfájással ébredünk. És tanultunk egy vereset is és mostmár kívülről tudom. Ha részeg vagyok, s van még hangom, mindíg ezt dúdolgatom.

refrén:Minél inkább habozik, ...
előadó: Béres Zoltán
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: keressük!
szövegíró: keressük!
stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 17129
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i