Villa rap

Dopeman vs. Majka

Majka: Hatalmas csók innen magyarország egyetlen,luxusbörtönéből!
A kocka pörög, a létszám csökken, de mi rettenet nagyok vagyunk!Tehát szem kinyit, pofa befog, jön a 8 suttyó meg egy hip-hop maffiózó, 8. kerületi gádzsó.

Oki: Oki vagyok apám, Irén volt a babám. Megcsináltam faszán, hogy zsibbadt lett a cerkám. Dobok neki puszit, köszönöm a punit! A szex idebent ritka, küldjed már a hugit!

Györgyi: Én lennék a Györgyi, a nagyszívű, de banya, velem mindig mindenkinek van valami baja! Nem értem ám öcsém, hogy mi a problémátok,á llandóan takarítok,mosok,főzök rátok!

Lorenzo: Lorenzot látod a Devergoból, Lehet neked too much d e a Való villa pártol, tudod a hullámok nekem az igazi K.O. mer a kawámon kívül nekem a társam csak carlo

Szabi: Szabit halljátok a Békési fickót! Tizenhárman fogdossák a kételkedő fickót!

refr.: A Való villa sokaknak az álma, de időközben fölébredtem én. Mert 2 hónapja bevagyunk mi zárva, hogy mit vállaltam nem is tudtam én!

Majka: Majka papa itt van, egy nagyon kóser csákó! Egy senki házi tróger,egy borsodi putto. A bátyám meg én, tudod két ózdi rém ami tény az a vér,ami 100 fokon ég!

Leslie: Leslie vagyok bartyó, a fürdő szobából! Ha ki akarnál hívni, én lefejellek párszor! Olajos testemet Nóri kenegeti, akinek a mikit most oda fogom adni!

Nóri: Nóri baby vagyok,egy ennivaló kislány!Valójában mégis,igazi boszorkány, aki felpezsdíti idebent az életet! Most megmutatom neked az én énemet.

Szabi: Sokat láttam tesó, az egész világból, de még mindig nem tanultunk a saját hibánkból!

refr.2x

Ági: Vállaltam, hogy megmutatom az arcom, s te hallod azt is, ha megremeg néha a hangom. Elhiszem, hogy valóra válnak az álmok, te rámszólsz de én nevetve tovább állok!

Dopeman: Egyenesen a Villából, ez a terror háza, ide vagyok zárva 8 félelmetes pszichopatával. Ezek nagyon ki vannak. Megtámadtak ahogy megérkeztem. Mentsenek ki innen, küldjék értem a vöröskeresztet! Enszt,...nem bírom itt tovább,nem! Anya haza akarok menni! Hiányzol anya! Egy őrült madár, iszonyatos decibelekkel sípol állandóan a fejembe. És a külvilágból meg hülye SMS-eket küldözgetnek! És mikor ezek itt, itt elolvassák, akkor, akkor, addig így viszonylag csendes elme betegek akkor megvadulnak, törnek-zúznak. Nem csoda,hogy elvették a késem! Félek tőlük! Félek tőlük kifejezetten. Látod, most megin' kezdődik! Utolsó jelentésemet küldöm, nagyon kivagyok idegileg. Haza akarok menni, anya hiányzol! Puszilok mindenkit, Dopeman Laci voltam a Való villából. Ha többet nem hallanátok felőlem, akkor az itt lakók gyomrába végeztem. Ezekhez képest Hannibal Lechter egy született angyal, ne bántsatok könyörgöm! Csácsumicsá!
előadó: Dopeman vs. Majka
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: keressük!
szövegíró: Pityinger László (Dopeman)

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 33893
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i