Vírus

Vészbejárat

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye. Az enyém? Az Isten: enyém a béke. Mindenkinek kell valami hajtóanyag. Engem Jézus visz és az átok szalad / engem Jézus visz. Az életem halad.

1. Szárnyalhatsz magasan, heverhetsz mélyen, szidhatod az eget, imádkozhatsz szépen. Nem vagy kivétel: reggeltől estig célpont vagy te is, és az voltál mindíg. A vírus nem kímél, már benned is ott van, elkísér míg szíved egy utolsót dobban, elborít elmét, szemeket vakít, a halálba vezet, ha valaki nem segít.

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye...

2. "Csak egyszer... az nem bűn" - csábít a csapda. A végső megoldást csak halogatja. Mindent elvesz és amit kínál: átkozott élet - átkozott halál. Ne hidd, hogy magadban erősebb vagy, ez szabadságot ígér, de láncokat ad. Így csak egy valami biztos, ezt te is jól tudod: Vajon készülsz rá? Vagy csak tagadod...

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye...

3. Szóval nem vagy a fogja. Látom még mosolyogsz. Ma még szabadulni tudnál. De mi lesz ha nem fogsz? Tessék? Majd holnap? Hisz ki tudja, mit rejt a furfangos jövő. Néha meglepi az embert. Már sokakat elnyelt ez a tátongó szakaték, te csak keresed a szélét, nem látod a mélyét, így a későt kutatod. Amíg lehet, nézz szét, vagy megleled a szélét - és mindennek a végét...

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye...

Bridge: le is út - fel is út. A döntés a válasz, a kiút most van itt - új alapra állhatsz, hát válassz...!
előadó: Vészbejárat
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Nagy Péter

szövegíró: Nagy Péter

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 2569
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i