Rapsuli 2

L.L. Junior

Refr.:
Ez a zenebona téged vár, gyere velem és érezd át, hallod már a zene dallamát, gyere velem és érezd át.
Tudod, hogy még adom én a zeném, úgy táncolnék veled, én mutatom az ütemet hogy lépj 1-2 és te rázzad táncolj még.

Üdvözlök mindenkit a Rapsuliban L.L.Juni van a buliban, de neked nyugi van, ameddig azt nem hallod tőlem hogy a stílusod király, addig minden diák osztály vigyázz! Minek a ceruza? Hegyezd a füledet, fogadd el sok szeretettel azt az ütemet, de bepörög a zene velem figyelj hát, bemelegítünk na gyere, figyelj rám:
Dij-di-du-dáj-dáj, Dij-di-du-dáj-dáj, Di-di-dáj-du, dij-di-dáj-du, didi-didi-tá-tá, Didi-didi-tá-tá, Di-ti-di-ti-dáj-du, di-ti-di-ti-dáj-du.
Na bemelegítettünk jöhet az első feladat a házban, valakinek már a nyelve megakad a lázban, de gyerekek aki nem gyakorol az úgyse vágja, tudod baby Juni bácsi úgy megvágja, mint a szél. Mért kis spanom mit hittél? Azt hogy rappelni mindenki tud, amikor freestyle van akkor mindenki fut.

Refr.

Akkor most rappeljek?
Ö, kezdem a rapem, szövegelek, ti meg csak néztek, én vagyok a környéken a gettógyerek, sok feka klipet láttam már.

Te tudod mi vagy öcsém? Egy irigy gyerek, dili gyerek erre mondják az oviban hülye gyerek feje kerek. Mit akarsz te ha? Mért nem teszed a mikrofont le? Minek erőltetni azt ami nem megy? Én se vagyok balettos, csak pörgetem a rapet, a spanjaim mondják hogy még, még hajrá! Helyben a mikrofont ha békén hagynád!

Refr.

A jó ember az valamire törekszik, de van olyan is aki csak kötegszik, a cél utána az egója növekszik, de előbb-utóbb mindenki megöregszik, de az öregedés egyenlőre elmarad, amíg nekem az a stílusom megmarad, ameddig élünk addig engedd el magad, de ne feledd ne akaszd fel magad. De nekem az igazi célom az, hogy nekem ne mondják azt az utcán azt, hogy hé, roma! Nem lenne bonyolult, ha ezt megtennék, mondjuk megkérdeznék hogy vagy testvér? Vagy ez a köszönés már sok lenne egy napra? A szeretetet soha ne halaszd holnapra! Lehetsz te milliomos is akár, de lehet, hogy az élet közbeszól, hogy állj! Látod azért mondom el neked, hogy nem számít, hogy milyenek az emberek, csak az a fontos mindig frankó légy és ha dögös is vagy maradj meg szerény, mert a zene az ami mindenkit összeköt, és a jó zenére minden ember összejön. Kialakítottunk egy jó közösséget, szeresd és tiszteld a közönséget.

Refr.



előadó: L.L. Junior
album címe: Olaj a tűzre
megjelenés: keressük!
hossz: 3:12
kiadó: keressük!
zeneszerző: Árgyó Péter
Lakatos Róbert
Lesi László

szövegíró: Árgyó Péter
Lakatos Róbert
Lesi László

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 22337
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i