Dadogó Rajongó

Szinetár Dóra

Kérdezik sokan, mi van velem, félek a rajongás az agyamra ment. Nem bírok magammal, néha már fáj, reszket a kezem és reszket a szám. Valami belső tűz, az lehet ez, olvastam erről egy régi könyvet. Tisztára olyan furcsa dolog, megáll az ütőm ha csak rá gondolok.

Da-da-da-dadogok, da-da-da dadogok, da-da-da-dadogok. Hu hu húúú…

Már kisírtam aputól egy új videót, sztereó meg minden szóval nem is kell jobb. Ne hogy azt hidd, hogy mást nézek. Éjjel és nappal az ő filmje megy. Amikor pisztolyt ránt vagy néz a csaj, frankón érzem hogy én rám hajt. Ilyenkor kiver a víz és lebénulok, dadogok…bocs!

Da-da-da-dadogok, da-da-da dadogok, da-da-da-dadogok. Hu hu húúú…

Pedig máskor akármi van nyugis vagyok, a szöveg is megy. Szóval semmi gond, kivéve persze ha róla van szó, mert akkor kiborulok.

Ha meglátnám az utcán, kővé dermednék. Ha hozzám érne egyszer, meg is halnék. A fényképét itt őrzöm, de most egy másik kell, mert ezt is ronggyá bőgtem tegnap éjjel.

A lelki klinikának megírtam ezt, de az a doktor vagy mi félre értett. Az írta ez olyan hogy kinövöm majd, mondhatom szépen megvigasztalt.

Da-da-da-dadogok, da-da-da-dadogok, da-da-da-dadogok. Hu hu húúú…

Az anyu is nevet pedig ő is volt így, a Delonnak hajdan egy csomó levelet írt. Nagyra van vele, hogy az milyen szép, had ne minősítsem az ízlését.

Da-da-da-dadogok, da-da-da-dadogok, da-da-da-dadogok. Hu hu húúú…

Egyébként tanulok angolul, de félek hiába, mikor is jutok el én Amerikába. Pedig jó volna eljárni csak úgy lazán hogy: Hy!

Ha meglátnám az utcán, kővé dermednék. Ha hozzám érne egyszer, meg is halnék. A fényképét itt őrzöm, de most egy másik kell, mert ezt is ronggyá bőgtem tegnap éjjel.

Ő róla álmodtam kislányként már. Elmúlt egy-két év, látod még sincs változás. Ez van és erről mást úgysem mondhatok… Da-da-da-dadogok, da-da-da-dadogok.
Volt úgy, hogy felébredtem, és azt mondtam elég, vége a nagy rajongásnak, győz a józan ész, de meghallom a hangját és rögtön kész vagyok.

Da-da-da-dadogok, da-da-da-dadogok… Dadogok!

Utolsó strófa (csak a Mindenhol című lemezen):
Most elmondok valamit, de ne add tovább! Van itt egy srác, tökre hasonlít rám.
Ugyanaz az arc és ha rám mosolyog, mintha csak őt látnám, padlón vagyok! Őrült furcsa érzés, ő is így hat rám. Hétköznapi srácként, mint a filmsztár. Nem kell messze mennem, hogy kibukhassak én. Miért engem tesz beteggé ennyi szépség? Őrült furcsa érzés, ő is úgy hat rám hétköznapi srácként mint egy filmsztár. Nem kell messze mennem, hogy kibukhassak én. Eddig a Tom Cruise tett beteggé és most tessék!

Dadogok, dadogok, da-da-da-hebegek. Dadogok, dadogok, da-dadogok, da-da-da-da-da-dadogok...
előadó: Szinetár Dóra
album címe: Mindenhol
megjelenés: keressük!
hossz: 0:00
kiadó: keressük!
zeneszerző: Kocsák Tibor

szövegíró: Miklós Tibor

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 4433
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i