Legyen úgy

Sose halunk meg - zenés játék /musical/

Ugye tudtad így nem érhet véget, csak hosszú volt ez az ősz, ugye nem veszíthetlek el téged és holnap majd visszajössz, csak egy percig tart a sötét, csak egy árnyék lépet közénk, de mögötte, már látjuk, a fényt.

Ami megtörtént ezen az őszön, azt nem felejthetjük el, minden percét a szívemben őrzöm és titkolom, hogy ha kell. Míg az arcod láthatom én, míg a kezed nyújtod felém, ez a hosszú ősz még az enyém.
Legyen úgy, legyen úgy, ahogy eltalált a sorsunk, soha már, soha már, ahogy akkor együtt voltunk, hát legyen úgy, legyen úgy, ha máshogy nem, legyen úgy

Ugye tudtad így nem érhet véget, csak hosszú volt ez az ősz, ugye nem veszíthetlek el téged és holnap majd vissza jössz, csak egy percig tart a sötét, csak egy árnyék lépet, közénk de mögötte már látjuk a fényt .

Lesz talán, igazán, még egy fényes könnyű élet, úgy lesz bizony, fogadom, ahogy annyiszor remélted majd Lesz talán igazán még egy fényes könnyű élet, úgy lesz bizony, fogadom, ahogy annyiszor remélted

Lesz őszre tél szenvedély és a rosszat elfelejtjük és tavasz nyár megtalál minden reggel újra kezdjük

Majd lesz talán igazán még egy fényes könnyű élet, úgy lesz bizony, fogadom, ahogy annyiszor remélted

Lesz őszre tél szenvedély és a rosszat elfelejtjük és tavasz nyár megtalál minden reggel újra kezdjük

nanana nanana nanana nanana nan
előadó: Sose halunk meg - zenés játék /musical/
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: keressük!
szövegíró: keressük!
stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 6094
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i