Harmónia

Hősök

/Joeker/
Mikor világra jöttem ki gondolta volna, hogy az újszülött fejemben a mondat cséplés ennyit forgat majd tettek helyszínén magasról forogtatja kedvemre, a közönség respektjét és egy barátot a keblemre. A jó meg a rossz egyszerre fogott egy futó záporba, spirál alakú pályája kergette sokszor mámorba ha távolra dobsz egy-két ... biztos lehetsz, hogy egy kincs is fájni fog ha egyszer rájössz hogy már nincs.
/Brash/
Ütött az óra, a négy mc tudja, mí ketyeg s meg nem áll. Megvan írva. A végzet asszonyai, a fehérruhás fantom. A lantom tartom, örökké bízom. A kötelék örök az élet lemeze pörög. Veszprém és Pét-side szövetséget kötött. A hősök nemzedék, mi háborút nyerünk, nyílt vizen vitorlázunk, hullámokat szelünk.
/Eckü/
Barátság, őszinteség. Barátság véd meg oldal. Egybetartozást fejezek ki eme szóval. A szilárd sorfal a bizalom alapja, a hősök bemutatja hosszú távon szar a farmra. Hangok, hangra épült gyémánterős kötelék. Infravörös tekintettel nézem a dolgot tetejét, a fivéreim erejét. Ez mindenkinek lényeg, hiszem emberi kapcsolatok nélkül nem ér semmit az élet.
/Mentha/
Ritmikus differencia. Harmónia úgy ahogy a nap vakít, ahogy a fény szakít rajta.
Hát hát rajta rajta hát, négy mc az igaz barát respekt. A két város hangja, a négy kölyök arca. Az örök oldal és az ammónia harmónia. Kezük kitárva akár szívük nagy világa tárva, várva az igaz barátságra.
előadó: Hősök
album címe: Szóhisztéria
megjelenés: keressük!
hossz: 3:01
kiadó: keressük!
zeneszerző: Barcza Sándor

szövegíró: Baranyai Dániel
Barcza Sándor
Komjáti ádám
Ozsváth Gergely

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 12489
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i