Viselet

Connections

/Ref2x:/

Legyél az aki vagy, járd az utat! Lehet pont te vagy az, azaz egy aki mást érez majd ha a tükörkép vasszanéz.

/Cof:/

Eljön majd a nap amikor néhány ember egyesül, különbözni fognak majd az átlagos tömegtől. Nem lesz köztük ember ki a trendnek majd megdől. Nem lehet szó nevekről csak minőségről, kényelemről. Nekem nem kell a gönc mibe két elem köll. Az érdeklődést nem igénylem hogy én keltsem föl. Cuccaidat szívesen viseled szárazon vagy vizesen, mert túl vannak a tizesen, mintha ebben lenne értelem. Mért éppen énnekem kéne mértékkel élnem? Mért éppen énnekem van elnagyolva értékrendem? Mért éppen ebben? Mért éppen viseletben? Mert ez van rendben rajtam és kényelmes viselnem. Erős mint a Fisher, nem tartós mint a Duracell. Benne lehetsz mindenhol mint az ADSL-eddel. Véleményed tedd el, előbb ezt vedd fel-fel! Mer’ erről nem beszélned, hanem ezt érezned kell.

/Rizkay/

Kinek drága rongy élete minden rongya drága, trendi mint a pláza minden rihe-rongya, picsát játsza. A faszt, még filmeken se látta. De tök mindegy hogy mit húz fel, mer’ kapanyél a szájba’. Hiszen csak a ruha tesz, ez megbuktat te drága. Hé, amúgy is a cuccod leárazott, made in China. Ez van, ez hát, szopi. A viselet nem két Forintos gatya, amit a bálaboltban kilóra turiból vesz nagyi. Ez a csajodnak is farmi, mint az XXL-es rudi. Erre rámozdul majd hidd el, mint ?Domirira ?Bremi . De hiába van pénzed, minden Play Boy-t is megnézted, de bármit veszel magadra mindig faszparasztnak néznek. De bejön amit viselek, átérzed ahogy viselem. Ha bemozdul a tömeg egyként mozdul minden viselet. Egyre több az irigyed és így leszel csak az az egy, kit elkísér az utadon ameddig csak viseled.

/Ref2x:/

/Tibbah/

Tanulj meg viselkedni, gúnyákat felvenni. Mások viselt viseletét szégyen viselni. Színeset hordani, különcként kitünni, nem kopott gocartként a kukázókat képviselni. Kilenc konfekció helyett két komolyat húzni, így a többinél tízszer különben kinézni. Nem a ruha teszi az embert, de sokat dobhat rajta, ha nem kerül a képed a túrkálós magazinba. Ne legyél shopping szenvedélyes, China centeres, hogy háromezer Forintból új öltönyöket vehess. Az sem helyes, hogy a gombokra aranyat veress, a középúton vezess, legyél friss és fless. Meztelenül, nyersen a test nem olyan érdekes, a takarástól lesz a meglepetés annyira édes. A viselet az új, máshol támad a Broavaz. Bújj bele a szettbe, ne legyél csimmás paraszt.

/Phat/

Viselem, viseled, az életet viseled, a gondokat viseled, a terheket viseled, az álmokat viseled, a világot vizezed és kérded hogy kik ezek a srácok kik rímeket mondanak beat-eket vibrálnak. Lekésed, a perc amig levegőt beszívok és füstöt kisziszegek. A stage-en felébredek, sok sapka bólogat és sok gatya billeget, elterjed a viselet. Spanom elhiszed? Lehetsz ha velem viseled a viseletet viseled és bejövős, hogy veled egy-két friss elem, hát viselem. Érzem azt hogy érzelem, ha a Rydu az életem, enélkül nem is létezem. A mike elnyel a végtelen sok szó után a .... . Néha egy kis Deego, egy kis Rydu. Millenium k-os Connection, Connection, nyomjad baby. Egy kis Deego, egy kis Rydu Connection.

/Ref:/
előadó: Connections
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Für Tibor

szövegíró: Für Attila
Für Tibor
Hámori Péter
Kámán Béla
Szűcs András

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 6860
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i