Sördal

Nelson

Hittem az álmaimban tettem mit tenni kell, hogy barátok nélkül az ember sehova sem érhet el.Csodára sohasem vártam mindig a van volt elég.Örökre szívembe zártam szüleim üzenetét.

Ref..:Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör nekem ennyi elég.Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör mondd mi kéne még.

Szerelmet sosem hazudta szívemből szólt minden dal, veletek döngettem én is ,hogy koholjon le a fal..Csaltam és csalódtam százszor de sohasem adtam fel gyakran.GYakran elégtem a vágytól hogy célomig érjek el..

Ref..:Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör nekem ennyi elég.Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör mondd mi kéne még. Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör nekem ennyi elég.Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör mondd mi kéne még.

Ref..:Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör nekem ennyi elég.Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör mondd mi kéne még.Ref..:Két szép gyerek egy jó feleség egy pohár sör nekem ennyi elég.Két szép gyerek egy jó feleség nekem egy pohár sör sem lenne elég:)





előadó: Nelson
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Pongó Ottó

szövegíró: Pongó Ottó

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 4833
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i