Cba dal

Bruti

A CBA-ban láttalak meg tégedet, úgy tűnt, hogy nem vagy nagyon elégedett, a kézikocsi benyelte a százasod, nem gondoltad akkor, hogy megházasodj.
A hentespultnál láttam meg az arcodat bamba fejjel bámultad a disznósajtokat, majdnem odaléptem hozzád kedvesem, de megakadt a szemed ott a hentesen.
Refr.:Az életünk egy vegyesbolt, isszuk együtt a legyes bort a polcok között tévelygünk egy vegyesbolt az életünk.
A kasszáknál láttalak meg tégedet, a pénztárosnak diktáltad a cégneved, az adószámod szimpatikus volt nekem, a számmisztikát én igencsak kedvelem.
A fűkaszáknál láttalak meg tégedet, az egyik nyomban levitte a térgyedet, megmondtam, hogy ne próbáljad ki azt ott, meg is nyomták az őrök a riasztót.
Refr.:1x
Az üdítőknél láttalak meg tégedet, a nyerős kupak hajtotta a véredet, el is küldtél 6 SMS-t potyára és egy üveget se hagytál a kosárban.
A Queen kóla az nagyon durva vegyület, megfogja a szemed, fogad és füled, négy fogadból három most már Queen kólás sosem állt jól neked a mosolygás.
A postapultnál láttalak meg tégedet, nem ragasztottál a lapra bélyeget, feladtad az életedet ajánlva, dolgozott az egész posta hi-hi-hiába.
Refr.:1x
Az életünk egy vegyesbolt isszuk együtt a legyes bort, kéz a kézben a pult előtt délután és délelőtt.
Csa-csa-csa.

előadó: Bruti
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: keressük!
szövegíró: keressük!
stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 7216
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i