VengGong

Belga

Életem te vagy, Politika! Tégy magadévá, Politika! Légy szíves szeress, Politika! Cirógass, kényeztess, Politika! Fontossá teszel Politika! Gazdaggá teszel, Politika! Híressé teszel, Politika! Rock and Roll ez a Politika! Ó a parlament Bemenni szavazni csak ott lenni. Aláírni, pecsételni, Számítani, valakinek olyan forró, olyan elegáns olyan hûvös, olyan felemás olyan break on through to
The other side, olyan férfiasan keményen egyszerre lágy és puha, és simulékony nyúlékony, változékony. Levegôben permetként szálló állagodnak narkotikumát belélegezve tép a nép. Te vagy a barátom Politika! Te bennünk rejlô Politika!
Abszolút létezô Politika! Intergalaktikus Politika! Elcsábítasz Politika! Te verbális orgia, politika! Baromi szexi vagy Politika! Lényegében te vagy az erotika!

Az ember legjobb barátja a politikus. Kapcsolata vele teljes és harmonikus. Eteti, itatja, jó létben tartja, mit a politikus, a jó politikus hûséggel, szerettel viszonoz. Fekszik, ül, pacsit oszt.

A politikus és ember: Két jó barát. Mint a jinjang jól
kiegészítik egymást. A politikus és ember: két jó madár. O Hello Kitty de jól áll már neked is az árpádsáv.

A politikus legjobb barátja az ember. Leveszi a pórázt, ha sétálni mennek. A ligetben kolbásszal kínálja, és mustárba rajzolnak peace jelet.

Hát így élnek nagy szeretetben, kéz-a-kézben, békességben. A politikus és az ember, világos vót, boldogan.

Politikás vagyok, politizálok Elmegyek egy buliba és politizálok. A haverjaim is mind politizálók. Megveszem a politikát, jól bepolitizálok. Kihúzom magamnak és felpolitizálom. Megtekerem magamnak és elpolitizálom. Beveszek egy egészet
és szétpolitizálok. Találok vénát és aranypolitizálok. Ha nem sikerül, mindegy, politizálok. A porból a minôséget politizálom. Meguntam, már nem politizálok Már vagy 2 órája nem politizálok...
előadó: Belga
album címe: Arany
megjelenés: keressük!
hossz: 4:11
kiadó: Chameleon Records
zeneszerző: Bicskei Titusz
Jáger Barnabás

szövegíró: Tokyo
Kékesi Balázs

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 8417
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i