Fajok,vírusok

Belga

Az egy fajba tartozó élôlények azonos fejlôdési stádiumban hasonló alakúak, Közös származásúak és egymással termékeny utódot képesek létrehozni A rendszerezés alapegysége a faj, ezért a rendszerezés szempontjából a fajokat
Állandónak tekintjük. De az élôlények evolúció-képesek, vagyis a fajok nem állandók. A fajnév két latin név, mégpedig a nemzetségnév, majd a nemzetségen belüli elkülönítô Névbôl áll. Ezután még jöhet a faj leírójának neve, majd a leírás idôpontja.
A vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok.
A vírus örökítôanyag-molekulából és egy azt védô fehérjeburokból épül fel, avagy Nincs itt, kérem anyagcsere.
Nincs itt, kérem életjelenség. Az élô sejtbe beavászkodó vírus, a vegetatív vírus átprogramozza a sejt anyagcseréjét. Eztán a sejt nem saját anyagait építi fel, hanem új vírusokat készít. A vírusok a sejtekbôl kiszabadult, önállósult, fehérjeburokkal rendelkezô örökítôanyag-darabok. A baktériumokat fertôzô vírusok a fágok, de vannak kis poxyvírusok, viroidok, prionok
A vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok.
előadó: Belga
album címe: Platina
megjelenés: keressük!
hossz: 2:12
kiadó: Chameleon Records
zeneszerző: Bicskei Titusz

szövegíró: Tokyo
Jáger Barnabás
Kékesi Balázs

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 2
megtekintések száma: 8932
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i