Várlak téged feat. MCDC

HT3

MCDC.. HT3..Gyere érezd bébii

Tomi:

Mit vártál,hogy majd én megyek majd én megyek utánad
Látod nem ismersz engem, nem is akarsz engem, rajtad nem is érzem..Neked nem kell,neked nem kell a szó s ne mond azt hogy higgyem el majd így lesz jó..inkább te hidd el hidd el, hogy vártam rád, még most irs várok rád, még mostis még mostis

Refr:
Várlak téged tudom, hogy így akarod.Oda vagy értem, mond el hogy mért tagadod. hisz most is érzem tudom hogy így akarod, én most is így akarom még most is még mostis.. (2x)

Tomi:
Még most is, te is tudod, hogy mennyire, De bárhogy is, nem számíthattam semmire..Hogyha egyszer merek álmodni rólad, kimondja azt a szót és a fülembe súgja..gyengéden ölelem testünk összeforr újra és újra..a holnap álmodni fog megint majd róla.

Refr.

MCDC:
Még most is csak rád gondolok, tudom jól, hogy messze van az otthonod de én érted teljesen odavagyok mert minden éjjel veled álmodok, amikor felébredek és kinyitom a szemem, ott állsz előttem kedvesem..engem csak a szívem irányít mert nincs aki engem megállít, bennem dolgozik az érzelem, hogy mit akarsz meg sem kérdezem, nagyon látszik rajtad, hogy játszol velem hétfőn, kedden, pénteken a hét minden napján találkozom veled és te mindig csak az agyadat teszed, mért mért mért jó ez neked inkább add nekem a szíved.

Refr.2x
előadó: HT3
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: keressük!
szövegíró: keressük!
stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 19258
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i