Route 66

Ganxsta Zolee és a Kartel

Visszafelé dzsavelok a 66-os úton és hogy hol a gyíkomba tévedtem el sehogysem találom csakis az a fontos, hogy az országúthoz tartsd magad az összes idióta szanaszéjjel szalad. De valahogy gellert kaptunk hát ez nem is kérdés a Jackson tudja egyedül mi az a pepsi érzés. Az angyalföldi gyerek itt a 66-os úton is csak ugyanaz a sutyi marad, bármerre halad. Igazi a hells, igazi a blues, igazi Elvis a blue shuede shoes, húz. A szedett-vedett csürhe egy verdába begyülve, egyenesen át elvágjuk mindenki a nyakát. Se nem vagyok gengszter se nem vagyok amerikai csak én vagyok a bandából az a fura pali. Nincsen semmi kajánk és rongyos a ruhánk hiába kérjük, Uncle Sam szarik ránk.

Refrén:
Route 66 mint a moziban a XXX
Mint Elvis meg a Jimi Hendrix
Úgyanúgy szól, elcseszett jól.

Refrén

A motelban a tv-t nézem ugyanaz a szemét, mintha otthon lennék a népnek ki kell szúrni a szemét. A hűtőben a hideg sör a burrito meggyötör, a gangon meg ordítozik a sok kibaszott ökör. Ha nem tötődtök velem én se törődök veletek, mi van gyerekek? Mi van veletek? Ha-ha! A slózin ülök és hallgatom a vitát, gyilkolásszák egymást a kis tizenéves bandabuzi fekák. olyan mint egy forgatás csak igazi a márászkodás nagyon nagy hiba lenne a beavatkozás. Nézem ahogy a csukott ablakon át távozik a díler gyerek a zsaruk meg utána ez így kerek. A 66-os út Amerika szivébe visz olyan mint egy kibaszott nagy feneketlen kút. Hamburger, sör, baseball, hoki. Mindenevők vagyunk legyen sülthús vagy ropi. Ez az én utam az én gallerim, az én zeném, az én bulim, csak az én boogie-m. Nyomom a gázt délen és északon, keleten, nyugaton a volán mögött enyém a hatalom.

Refrén

Refrén

Route 66 az tutifix Amerika és Nikki Sixx, vigyázz haver ördög jött el six six six. Chicago-ból indulunk el a végtelen útra. LA még messze van így komoly lesz a túra. Útnak indult Michael Keane batyuban az okosság, karton sör, egy whiskey s kihúzva a jóság. Együtt a történet, a verda már útra kész, taposom a pedált. Steve kérdi: -Hova mész? Tudja rák haver a lényeg, hogy hasítunk, vakítunk, szakítunk és atom betámasztunk. 66-os út minket bárhova elvisz. Na nézd már megint ki van itt! Na nyomassad Elvis!

Refrén

Refrén

Refrén

Refrén

Refrén
előadó: Ganxsta Zolee és a Kartel
album címe: Szabad a gazda
megjelenés: keressük!
hossz: 0:00
kiadó: Sony Music
zeneszerző: Marosi Tamás Z

szövegíró: Kalmár László
Zana Zoltán

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 36171
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i