Stivi

Majka

mi van veletek hova teszitek az eszetek. amiket mondok jobb ha komolyabban veszitek. ne találsz ki találsz kritizálsz ha mondok valamit a válasz mindig ez a buzi minden magyaráz. kivagyok én? egy aranyfaszú hülye gyerek. mi vagyok én? egy apa strici hol a kezed!? lányok jönnek és lányok mennek. a lányok meg tesznek nekem mindent. tudom ez a bajod hogy a csajok én ezt tudom hogy a legjobb gádzsik h nem te hanem én dugom. tetszik vagy nem de el kell fogadnod hogy csak utánam mászod meg az összes ribancot. ez a vér ez a pénz ez a név nem kell a vaker minek a szöveg nevem a fegyver tetszik vagy nem megkapod jaah. a legjobb gádzsit nem csak bulizni hoooo

gyere még. rázd meg 4* béby

Amikor éjszaka jó bárpultnál állok mellettem a gyönyörű szexi lányok. csak ámulok bámulok seggeket csöcsöket. mindegy miket akarok de te sosem érted meg. hogy mért van ennyire a punci mert enélkül az életem uncsi. imádom a szexi randi bugyikat csak este béby kapd el a kukimat. nem fog fájni nem kell félni nem akarok mást csak jól meg baszni. kicsikém még mindig a régi hátulról szereti tövig betömni. a hajadat húzom paskolom a segged eljátszod a szüzet de tudom bejön neked hát ne titkold ha szereted a nagy faszt szólj nekem és kicsikém megbaszlak.

gyere még. rázd meg 4* béby

jól van már jól van már minek ez a cicó cirkusz habiszti guszti?
nah nézzük a gógyit fordul terelem a gádzsiát úgyis. ez van nem tehetek róla rám mászik a csaj jó van. én építész vagyok nembaj osztom a lapot a csajod alá meg tolom a tatyót . had legyen neki is karácsony nekem meg barátom itt van a tanácsom vidd a csajodat messzire tőlem el ne hidd csak el hogy bárhova rejted el. én a távolból is meg csinálom más a tanácsom baszhatod barátom . mért ne kellünk a csajoknak mert tipp-toppba oltjuk habokra.

gyere még. rázd meg 4* béby
előadó: Majka
album címe: keressük!
megjelenés: 2008
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Schrank Doma

szövegíró: Gémesi Péter
Majoros Péter
Váradi József

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 6630
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i