Benedekelek

Akkezdet Phiai

Nem az űrből jöttem, de k-pax vagyok mindenre.A rappem miatt elmarad az éves magyar filmszemle. Én vagyok a bulvársajtó legjobb paparazzija, A perverz papok óta nem volt pápa razzia?
Olyan nekem ez a rap, mint egy életbiztosítás Mikor belépek már néznek az érett disco picsák, A pékek nyomják a képembe a szonda ipsost, Meglehet hogy bent a sitten jövő szombatig szopsz.
A volt csajodnál nem jött be a mese mese mátka, Ez a jégszikla olvasztó SMS-em átka.Úgy álltam ki belőle, mint narancsból a szegfűszeg, Beléptél az ajtón egyből megcsapott a szexfű szag.
Nézik a szerecsenek, hogy a zsebedbe káb'szeret csenek. Megéri a szerepcsere azért, hogy szeressenek,
Mindenki oldja meg a maga gondját, Hogy ha nem találja a vagabondját, mint a vak a botját, Amikor kinyitod a szádat én kifújom a légfrissítőt, Mert bűzlik a rapped, mint egy odakozmált gofrisütő.
Anyád már nem szűz de egy boldog asszony. Apád mellett nincs más dolga csak, hogy bólogasson. Mondom is mindig hogy ó Jézus a názáreti Mikor veszek végre én is Maseratit.
Miből van a Vasarely mi, szakadjon rád egy mázsa geci. Rendezzünk a lépcsőn antik váza rallyt Zuhanj rózsaágyásba a seggedbe zuhanyrózsával, Járj egy szurony rozsdával megírom suhanc prózában. Zuhanj rózsaágyásba a seggedbe zuhanyrózsával. Igen, mér'? Ja...
Azért mert más MC azt akarná hogy dúdold dalát, Én csak azt hogy kapd be a faszomnak túloldalát. Kólázós kupakolás, mesés látomás Pedig nincs is előttem más csak egy vesés lágy tojás.
Olyan rekedt a hangom, mint a Misticalnak a tarantullán, Csak várom hogy elhúzódjon már a torokgyulám.
Ha valóságot akarsz, olvass Móricz Zsigmondot Soha se nem mondtam, hogy mindig origit mondok. Mondj egy esti mesét mint Benedek Elek, Ha benned alszom el kérdés hogy benned-e kelek. Kérdés, hogy benned-e kelek.
előadó: Akkezdet Phiai
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: AZA

szövegíró: Závada Péter (Újonc)

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 36708
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i