Valami más

Polyák Lilla

1. vsz.
Hajnal, alkony, fáradt néma szürkeség, meddig bírom még. Nincs láz, nincs lázadás, pedig úgy elszöknék, érzem, hogy hív.

Refr.
Valami más, kell egy mindent elsodró áramlás. Zuhanó repülés, suhanó szárnyalás. Valami más, legyen, minden másodperc új és más. Remegő szívverés, régen várt változás. Csak ez lüktet bennem még és még. Valami más (lüktet bennem még és még)

2. vsz.
Álom, napfény, néhány szárnycsapás az ég, miért is várok még. Kell egy új állomás, hova eljuthatnék, mondd miért nem hív.

Refr.
Valami más, kell egy mindent elsodró áramlás. Zuhanó repülés, suhanó szárnyalás. Valami más, legyen minden másodperc, új és más. Remegő szívverés, régen várt változás.

Nem is érzem, ha az ég megperzsel. Szól a távolból.

Refr.
Valami más, kell egy mindent elsodró áramlás, lobogás, érintés, száguldás. Valami más, legyen minden másodperc új és más. Remegő szívverés, régen várt változás. Csak ez lüktet bennem még és még. Valami más. (lüktet bennem még és még)
előadó: Polyák Lilla
album címe: keressük!
megjelenés: 2013
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Bella Máté

szövegíró: Galambos Attila
Szente Vajk

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 15996
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i