Napfényes álom

Kovács Kati

Próza-1.
Régen, amikor kisebb voltam, a világ titokzatos, megfejthetetlen volt számomra. Nagyon szerettem volna sokat utazni, megismerni az embereket is. Esténként a hegyek felett bámulva a holdat álmodoztam, nagy hegyekről, színes pillangókrók, kék tengerről. Akkoriban nagyon boldog voltam, ma már minden csak emlék, bár ma is szívesen visszatérnék.

Refrén
Napfényes álom, őt még mindig várom, úgy kérlek, most hozd nékem el. Napfényes álom, még ébren is látom, az emlékek nem múlnak el. Úgy vágyom vissza, hogy nincs arra szó. Érzem csak együtt volt jó. Ó én álmok közt éltem, most ébrednem kell. Én így mindent megtennék hidd el, ó hidd el.

Próza-2.
De most, hogy sokat csavarogtam a világban, és úgy érzem az embereket is ismerem valamennyire, most tudom, hogy milyen boldog is voltam én akkor, amikor még csak álmodoztam mindenről. Egyre erősebb a vágy bennem, hogy visszatérjek oda, ahol régebben éltem, s ezért, hogy oda visszatérhessek, mindent megteszek, amit csak tudok és talán ott maradok.

Refrén
előadó: Kovács Kati
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Jass Wolfgang
Stein Wolff-eckehardt

szövegíró: Jass Wolfgang
Stein Wolff-eckehardt

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 3
megtekintések száma: 5703
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i