LOMBOS MARCI ÚJ MŰSORA a Beat rádióban!

megjelenés:
2021-06-07 08:27:39

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 721

Magyarország vezető zenei koordinátorai is beveszik a Beat stúdióját, hogy megmutassuk kik miatt szólnak úgy a kedvenc zenéid, ahogy szereted! Júniustól minden kedden izgalmasabbnál izgalmasabb zenei életutakat ismerhetünk meg, ezúttal produceri szemmel!


KATT IDE! HALLGASD MEG AZ ELSŐ ADÁST!

Interjú a Producerek podcast házigazdájával, Lombos L. Mártonnal.

Beat: Milyen alkotói folyamatok kötnek le jelenleg? 

L.M.: Azon felül, hogy megrendelésre írok dalszövegeket, gyúrom a saját nótákat. Ez most nagyon fontos nekem. Van egy jó kis szuper-group, kiváló muzsikusokkal, és egyéni stílussal, akikkel hamarosan stúdióba megyünk - természetesen saját szerzeményt veszünk fel -, ezen felül Gitano Nagy Lacival mostanában fejezünk be egy EP-t. Mostanában különben közel kerültem a színházhoz - mint dalszövegíró és zenei vezető -, ott most nagy erőkkel melózunk az újraindításon… az Anyatigriseket mutatjuk be először a közönség előtt. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy hogyan működik, bár az online térben már kipróbáltuk, és eléggé jól futott. Decemberben a top 3-ban szerepeltünk.

Beat: A héten új adás indul a Beat-en a műsorvezetéseddel. Miről szól és kiknek szól a Producer? 

L.M.: Egy kicsit szakmai a műsor, de figyelünk arra, hogy mindenki számára érthető legyen. Magyarország vezető producereit hívom el egy beszélgetésre. Én nagyon szeretem körüljárni az életutat… számomra mindig izgalmas, ahogy felsejlenek a sztorikban a hétköznapok, a nehézségek, amikkel megküzd egy pályakezdő, hogy hogyan alakul ki a profizmus, a saját stílus, de praktikákról is esik szó. 

 
TOVÁBB A TELJES INTERJÚRA!


A Producer első adásában hallhatunk a kiskölyökről, aki a hegedűórán gitározni akar a hangszerén. A tinédzserről, aki gitárt visz a gimibe, hogy négy akkordos nótákkal kísérje iskolatársait. A jazz-zenészről, aki Cserháti Zsuzsa mellett járja az országot. A zenei vezetőről, aki inkább költ a művésze videoklipjére, minthogy befizesse a saját villanyszámláját. 


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i