DEX - Dalszerző Expo

megjelenés:
2021-09-16 07:32:05

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 704

2021. szeptember 16-án Budapest belvárosában, a Muzikum klubban jön az idei Dalszerző Expo. A szervezők mindenkit várnak, akik dalszövegírói, zeneszerzői képességeiket fejlesztenék, a dalszerzés üzleti oldalát ismernék meg jobban, vagy más alkotókkal találkoznának.

Az Artisjus szerzői egyesület idén negyedik alkalommal rendezi meg a Dalszerző Expót – a járványhelyzet miatt két részletben: a DEX első napja májusban online eseményként zajlott le, a második rész szeptember 16-án „offline” eseményként valósul meg. A DEX továbbra is a kezdő és a tapasztalt dalszerzők számára kínál gyakorlati tudást, karrierépítési lehetőséget, de kiemelt cél az is, hogy hosszú szünet után a dalszerzők újból találkozhassanak, és személyesen oszthassák meg tapasztalataikat egymással. A DEX ezért idén a hazai szerzői közegre fókuszál: a résztvevők magyar dalszerzők, zenei szakemberek műhelytitkaiba pillanthatnak be – előadások, workshopok, egyéni tanácsadások keretében.


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i