Zeneszöveg-dalszöveg-muzikum-koncert-2012-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Új színfolt a szórakozóhelyek között

megjelenés:
2012-12-06 21:19:29

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 926


A helyszín olyan szép, hogy nem csak majdnem, hanem tényleg meg is szólal! :) :

"Itt a Muzikum Klub & Bisztró . Egy hónapja állok nyitva mindenki előtt, aki szereti az élőzenét, kíváncsi fiatal és talán ismeretlen előadókra, nyitott ismert művészek előadásaira új formában, akit érdekel a világzene, szívesen próbál ki újdonságokat.

Életteli vagyok – kétszáz éves belső tereimet növényekkel életre keltett régi hangszerek és bútorok díszítik. 250 fős koncerttermem barátságos atmoszférát és eleven koncertélményt biztosít. Szeretem a régi és új barátaimat, azért vagyok, hogy jól érezd magad, hogy sajátodnak tarts. Hallgathatsz zenét, bulizhatsz a koncertjeimen, nézhetsz kiállítást, beülhetsz jót beszélgetni vagy dolgozni, enni egy jót, én mindenben szeretnék a lehető legteljesebb módon rendelkezésedre állni. És hogy ezt egy palotaépületben teheted márványlépcsőn járva, kandalló előtt ülve, díszes stukkóim és üvegcsillárjaim alatt, azt hiszem már önmagában egy exkluzív, időtlen élmény.
Ebben a hónapban lesz nálam swing és salsa est, a Hypnosis 10 éves szülinapi bulija, 3 lemezbemutató koncert és még sok program. Vegyél hát fel a Pesten látogatandó klubok és koncerthelyszínek listájára, mentális térképedre kerüljön fel a Múzeum utca 7. szám! Várlak sok szeretettel!"



 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i