Jelöld kedvenc produceredet november 14-ig!

megjelenés:
2021-10-28 12:12:02

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 709

A június óta a Beat digitális rádió műsorán futó Producer lassan véget ér. A műsorban ahol a zene valóban életre kelt, olyan nevekhez kerültünk közelebb és ismerhettünk meg mélyebben mint Szabó Zé, Nagy Laci ‘Gitano’, Hailing Tomi, Bakonyi Bálint ‘Hiboo’, Ferencz Péter ‘Peet’, Temesi Berci, Rakonczai Viktor, Somogyvári Dani, Gasperik Fecó, Vígh Arnold, Burai Krisztián, Závodi Gábor, Lázár Tibi, Szirtes Edina Mókus, Szakos Krisztián, Sebestény Áron, Malek Miki vag Czifra Sándor.

Ha valakivel beszélgetek a műsorról, mindig ezt mondom. Minden egyes felvételen elhangzott egy mondat vagy gondolat, ami aranyat ér. Ami tényleg a siker kulcsa. Mert ugye az volt a koncepció, hogy az abszolút szubjektív “művésziesség” helyett inkább a siker után menjünk, hogy próbáljunk valamiféle objektív szempontot találni (nézettség, referenciák, arany-, platina lemezek, szakmai díjak, a szakemberek piacának mérete, stb.)… meg hát ugye erre kíváncsiak a hallgatók.” - mondta Lombos Marci

A sorozat küldetése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zeneiparban sokszor háttérben meghúzódó alakokat, akik miatt végül megszólal a zene, akik által a dalok színt kapnak. A Beat stúdiójába érkező producerektől Lombos Marci (előadó, dalszövegíró, zenei projektek vezetője, mentor) műsorvezető három dalt kért. Azt ami az áttörést hozta számukra, a nagy kedvencüket és a nagy meglepetést. 

Az NKA Hangfoglaló Program nyertes sorozatának eddig tizennyolc epizódja került adásba és a maradék kettő születéséhez a műsor hallgatóit is be szeretnék vonni a szerkesztők. 

A beatradiohungary@gmail.com-ra várják a beérkező üzeneteket azon producerek nevével, akikkel még szívesen hallgatnátok beszélgetést a követők. A legtöbbször beérkezett két név bekerült Lombos Marci műsorába! Határidő: November 14.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i