Itt a lehetőség, hogy Te is ott legyél a nemzetközi MTV EMA gálán Budapesten

megjelenés:
2021-11-05 10:46:47

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 620

Gyere el november első hétvégéjén a BOK Sportcsarnokhoz, ahol találkozhatsz kedvenc hazai influencereiddel! Radics Zsombor, Lil G és Dárdai Blanka mellett Palkovics Zóra és Forstner Csenge vár rád, de ez még nem minden: amennyiben az első kétezer résztvevő között érkezel, egy ingyen jeggyel gazdagodhatsz, mégpedig egyből az MTV EMA vörös szőnyege mellé szól a meghívásod, ahol testközelből köszöntheted a díjátadóra érkező sztárokat, majd az élő shown is az első sorban tombolhatsz! Az MTV arról is gondoskodik, hogy a rajongók már a Jegykiosztón is hangolódjanak a díjátadóra, a helyszínen ugyanis egy embernagyságú EMA díj mellett lehet majd kreatív fotókat készíteni. Ezenkívül a fanok számára számos normál méretű díj is rendelkezésre áll, így mindenki lehetőséget kap arra, hogy pár percre a sztárok bőrébe bújjon.

Addig is jobb ha tudod, hogy ÖT újabb névvel gazdagodott az idei MTV EMA show fellépőinek száma! Ed Sheeran, az Imagine Dragons, YUNGBLUD, Griff és girl in red csatlakoznak Malumához, Kim Petrashoz, a Måneskinhez és a World Stage headliner OneRepublichoz november 14-én este 9 órakor a Papp László Sportarénában!

Ed Sheerant, akinek most jelent meg '=' című, sorban a negyedik stúdióalbuma, idén 5 díjra is jelölték, köztük a Legjobb Pop és Legjobb Előadó kategóriákban is. És ki tudja? Lehet, hogy a 2015-ös EMA házigazdájának lesz pár tuti tippje az idei kollégájának, Saweetienek.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i