A Házasság Hete alkalmából a szerelem beteljesedéséről vall Kovács Nóri Köszönöm című klipje

megjelenés:
2022-02-02 15:44:49

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 630

A Házasság Hetét (február 13-20.) huszonegy országban, köztük hazánkban is ünneplik. Az esemény a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmet, ahogyan Kovács Nóri Köszönöm című dala is, amely vallomás férje és a házasságba vetett hite kapcsán. Az énekesnő szerint a szeretet, a szerelem és a házasság jelenti a reményt a mai világban.

A Köszönöm című dallal Nóri másokat is szeretne megajándékozni. Olyan érzéseket fogalmaz meg, amelyeket a szerelmesek ugyanúgy éreznek, ahogyan ő és a férje. Amikor jön valaki, aki mindig mellettünk áll, s nem hagy elveszni a szomorúságban, tudhatjuk, hogy megtaláltuk a szerelmet. Nóri szerint ekkor bátran bele kell vágni a házasságba, igaz szívvel és hittel.

– A lelkem hozzá költözött, ő pedig vigyáz rá. Egymás szemének csillogásából is tudjuk, hogy mire gondol a másik – vallja Kovács Nóri.

A hit fontos része Nóri és férje életének. Katartikus élmény volt számukra, amikor tavaly Csíksomlyón Boldogasszonyunk áldását is kérték a házasságukra. A Házasság Hete és a Köszönöm című Kovács Nóri-dal apropóján érdemes elgondolkodni a szöveg egyik fontos üzenetén: önmagunkat is szeretni kell ahhoz, hogy megtaláljuk a boldogságunkat és a tükörképünket egy másik emberben. Azért, hogy mindez kiteljesedhessen a szerelemben és az esküvővel megpecsételt közös életben.

A Köszönöm klipje többek között annak a vadászkastélynak a mesebeli parkjában forgott, amelyben az énekesnő is sokat játszott gyerekkorában. Nóri a videóban látható ékszereket is maga készítette és szívesen alkot egyedi ékeket is, akár esküvőre, akár a hétköznapokra, bárki számára.

Kovács Nóri már a tavaszi-nyári koncertekre készül. Egy új klip is a tervei között szerepel, amely egy igazán friss, tavaszi témához kapcsolódik és a Tulipán című dalhoz forog.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i