ROAD - új videoklip magyar paralimpikonokkal

megjelenés:
2022-03-02 19:22:45

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 724

Új videóklippel jelentkezett a Road, melyet a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve készítettek el. 

A dal az emberi küzdelemről, kitartásról és újrakezdésről szól (ami a mostani időkben kiváltképp aktuális mondanivalóval bír), a videóklip pedig ezen folyamat mentén a sportolók példamutató hozzáállását helyezi fókuszba, mely a parasportolók esetében hatványozottan jelen van - ők azok, akik ha kell, nehezített pályán, rögös utakon, már-már emberfeletti kitartással képesek nap-mint-nap újrakezdeni.

“Ezzel a dallal szeretnénk tisztelegni valamennyi élsportolónk, kiváltképp a Magyar Paralipikonjaink előtt, valamint ezúton köszönjük nekik a klipben való közreműködést! 
A klipünk főszereplői olyan sportkiválóságok, akikről a legtöbben talán nem is hallottatok még, pedig erejük, kitartásuk, hitük, szorgalmuk, alázatuk sokkal nagyobb, mint sok mai embertársunké. Ők mind egytől-egyig Paralimpikonok! Külön megtiszteltetés számunkra, hogy az év Parasportolói is örömmel vállalták a szereplést a mi kis mozikban! Köszönjük Nektek, hogy velünk vagytok! HAJRÁ MAGYAROK!”

Elstartolt a zenekar tavaszi turnéja is, a következő állomás a Barba Negra!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i