FÖLD NAPJA - 2022. ÁPRILIS 22.

megjelenés:
2022-04-22 10:44:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 889

Március 21-én Londonból elindult egy óriási nemzetközi mozgalom SAVE SOILnéven,  Sadhguru vezetésével, aki több mint 30 ezer km-t motorozik, 100 nap alatt, érintve a legtöbb európai fővárost, a Közel-Keleten át egészen Dél-Indiáig, azzal a céllal, hogy a talaj termőképességének azonnali megmentését sürgessék, mind az emberek, mind a döntéshozók körében.

Elképesztő maga az út, főleg mindez motoron, azóta is minden nap 8-10 órákat motorozva és hála Istennek elképesztő az eddigi eredmény is. Sok országban jutott miniszterek, döntéshozók elé az ügy, sok helyen már alá is írták azt a kutatók, szakemberek által megírt programot, amivel még menthető a termőföld!

A fantasztikus kezdeményezéshez olyan ismert és elismert nevek csatlakoztak a világ minden tájáról, mint a Dalai Láma, Tom Brady,  Deepak Chopra, Jane Goodall és a nevek sora csak egyre nő. A magyar könnyűzene tudatos képviselői is az ügy mellé álltak Pásztor Anna, Varga Lívius és Halmos András személyében.

MIT TEHETSZ?

Kövesd be a felületeiket, ahol mindig értesülhetsz, az aktuális tennivalókról, infókról és oszd meg barátaiddal az infókat, együtt sikerülhet!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i