Véget ért a Dalszövegírók versenye

megjelenés:
2022-06-02 13:17:42

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 682

A 2022-es Dalszövegírók Versenye véget ért. 

A nyertes dalszövegíró Karáth Anita lett, aki a pontszámok alapján a legjobb eredményt érte el a zsűritagok értékelése alapján. A dal felvételére június elején kerül sor a Tom-tom stúdióban.

A nyertes dalszövegírónak a stúdiófelvételen adják át az oklevelét és elkészítik a dal énekes felvételeit. A felvételen még lehetősége van a szerzőknek finomítani a szöveget és a zenét, hogy a legjobbat hozzák ki új közös szerzeményükből. A zsűri kérése alapján második és harmadik helyezettet is hirdetünk.

A dobogós versenyzők Major Eszter és Müller Péter Sziámi személyes dalszövegírói konzultációján vehetnek részt, ahol dalszövegeiket együtt átnézik, a zsűritagok fontos szakmai tapasztalatokat osztanak meg a versenyzőkkel.

Második helyezett díját Gyöngyösi Ferenc, a harmadik helyezett díját Haik Viktória nyerte.

A zeneszöveg.hu által felajánlott közönség díjat Pajor Tamás nyerte, aki összesen 1073 szavazatot kapott az online rendszerben. 

Gratulálunk a versenyzőknek és reméljük, hogy azok a versenyzők is, akik nem nyertek idén kedvet kapnak a dalszöveg íráshoz.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i