Első Emelet 40, Berkes 60 - dupla szülinapi bulira készülnek

megjelenés:
2022-06-27 11:11:15

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 624

A születésnapi nagykoncert igazi retro zenei utazást kínál

2022. december 28-án nemcsak a Berkes életmű legjava elevenedik meg újra előttünk, hanem az Első Emelet egy zenei korszakot is megidéz a Papp László Budapest Sportarénában. Együtt utazhatunk a zenével az évtizedek között, s együtt ünnepelhetjük a legendás zenészeket.

Két különleges születésnap egy este alatt

A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb magyar zenekara, az Első Emelet éppen 40 évvel ezelőtt alakult, Berkes Gábort pedig 60. születésnapja alkalmából köszönthetjük 2022. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Első Emelet több millió eladott albummal rendelkezik

Az Első Emelet és Berkes Gábor neve szorosan összefonódik, hiszen Gábor a kezdetektől része volt a csapatnak. Több évtizedes pályafutásuk során 

több mint egy millió eladott album, 8 arany- és 3 platinalemez köthető nevükhöz, több ezer nagykoncertet adtak

itthon és határainkon túl, dalaikon pedig generációk nőttek fel. A zenekar a mai napig koncertezik, a hangulat a ’80-as éveket idézi, a felfrissített hangzás pedig a 21. század modern világában is különleges.

Az Első Emelet klasszikus felállásban is színpadra lép

Így ezen az estén most újra együtt zenél Patkó Béla Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor. Hatalmas show keretében 

együtt énekelhetjük a Csakazértis szerelem, az Állj vagy lövök, a Táncosnő, a Film forog tovább és Madame Pompadour című dalokat.

Az Első Emelet 2022-ben egy újabb mérföldkövet helyez el a magyar könnyűzene végtelen útján.
Geszti Péter is Miller Zoltán is fellép

Az este különleges meglepetése, hogy Berkes Gábor 60. születésnapja alkalmából felcsendülnek majd a két másik zenekarának dalai is. Geszti Péterrel és Michellel hallhatunk majd egy összeállítást a legendás Rapülők dalaiból, valamint az Emberek ikonikus slágereit Miller Zoltánnal adják elő élőben.

Ennek a három zenekarnak a számai így együtt, egy színpadon még soha nem voltak hallhatók. A jubileum alkalmából a fiúk egy közös fináléval is készülnek, ami egyedülálló zenei csemegének ígérkezik.


Jegyek

Nyitókép: Első Emelet hivatalos


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i