P. Mobil és Twin City Country Rock Band a Trafik Klubban

megjelenés:
2012-12-29 10:55:46

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 962


2012. december 30-án a budapesti Trafik Klubban tartja az immár 40 éves jubileumát ünneplő 
P. Mobil együttes havi szokásos koncertjét. A zenekar vendége ezen az estén Magyarország egyetlen női frontemberrel működő country rock csapata, a Twin City lesz.

Csatlakozz az eseményhez: KATT IDE!

- Először a PeCsa Cafe-ban láttuk a Twin City-t. – meséli Sárvári Vilmos, a P.Mobil  szólógitárosa – Egy felvidéki rajongói találkozóról jöttünk hazafelé, amikor Tőrös Erika, a P. Mobil „médiakommandójának” fotósa mondta, hogy ugorjunk be a PeCsa Cafe-ba, mert Twin City koncert van. Bár Jung Norbi szólógitáros munkásságát már régről ismertem, ezt a bandáját még nem láttam. Nem sokkal később másodszor is összehozott minket a sors, amikor a Crazy Mama rock klubban játszottak. Mivel nagyon megtetszett, amit csinálnak, már itt megfogalmazódott egy közös esemény gondolata.
- …majd 1 nappal később jött is telefon, mit szólnánk, ha decemberi koncerten a P. Mobil vendégzenekara lennénk? – veszi át a szót Jung Andi, a Twin City énekesnője. - Számunkra ez nagyon fontos koncert lesz. Egy ilyen együttessel, mint a P. Mobil egy estén, egy színpadon állni igazán nagy dolog! A P. Mobil egy legenda. 40 évvel ezelőtt az elsők között tették le a magyar rock zene alapjait, és olyan legendákat adtak, mint a jelenleg is „Mobil-főnök” Schuster Lóránt vagy Tunyogi Péter. Nagyon örülünk a felkérésnek, és biztos, hogy remek előszilveszteri este lesz!
- Várunk minden érdeklődőt nagy szeretettel a Világvége után, de még 2013 előtt! – mosolyog Sárvári Vilmos.



December 30, Trafik Klub, gyertek!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i