Hazudj nekem, kéri első dalában a ThisMustBeLove

megjelenés:
2022-07-01 16:05:50

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 383

„Hazudj nekem, hogy megkapom amire vágyom” énekli Mogyorósi Tímea a ThisMustBeLove együttes fiatal, de már komoly zenei háttérrel rendelkező énekesnője.

 

Annyira vágyunk a szerelemre, hogy hazugságok árán is hiszünk benne

 

Mindannyian vágyunk a szerelemre, arra, hogy szerelmet érezhessünk, és a vágy néha olyan erős, hogy kis hazugságok árán is képesek vagyunk hinni benne. 


„Ez a dal megfogott sok olyan része van az életemnek, ami miatt azonosulni tudok a szövegével” - meséli Tímea az együttes tehetséges, fiatal énekesnője.


A klipben a dal mondanivalója egy izgalmas női karakter köré épül fel, aki irányít, az ujjai köré csavarja a férfiakat, játszik velük, ugyanakkor bele is megy a játékba, kis bolondságokat, hazugságokat kér, hogy a szerelem érzését megkaphassa. A klipben a csinos énekesnő kifejező játékát, remek táncosok teszik teljessé. A lírikus szöveg szépen illeszkedik a zene hangulatába. A lágy énekstílust kellemesen festik alá a szinti betétek és szinte szétfeszítik a gitárgriffek és a pergő dob. 


A fülbemászó dallam a nyolcvanas évek zenei világát idézi.




 

Az együttes tagjai képzett zenészek, akik már játszottak együtt


Mogyorósi Tímea tavaly csatlakozott hozzájuk, és így alakult meg a ThisMustBeLove együttes. 


Tímea már ötéves kora óta énekel, nyolc évig a Magyar Rádió Gyermekkórusában. A konzervatóriumot is elvégezte hegedű szakon. Azt is elmesélte, hogy pár éve egy nyári örömzenélés során, amikor is Tóth László gitárossal közösen eljátszottak a Tears For Fears Mad World című dalát


felfigyelt rá Balázs Gyula (Kowalsky meg a Vega), és felkérte, hogy a 2018-as koncertjeiken legyen vendégénekes


ahol ugyanezt a számot énekelte el hatalmas közönségé elött a Pap László Arénában és a Budapest Parkban.





Az énekesnő idén felvételizett az orvosi egyetemre


„A szerencsémnek köszönhetően a pályafutásom legelején a csúcson kezdhettem, most szeretnék oda visszatérni. Akkor érzem elemében magam, ha sok dologgal foglalkozom. A tanulmányaim mellett a zenélés az életem kreatív része. A zenekar többi tagjával együtt részt veszek a számok megírásában is. A cél az, hogy minél több és jó dal szülessen, hogy sok emberhez eljusson a zenénk, koncerteken fesztiválokon is fellépjünk” - mondja Tímea.

 

A ThisMustBeLove első tíz számot tartalmazó nagylemeze június 15-én jelent meg Engedj el címmel.


Az együttes tagjai


Mogyorósi Tímea-Ének, Lakatos Bence - gitár, szintetizátor, Dékány Dániel - gitár, Gerdesits Máté - basszusgitár, Varga Szabolcs - dob.

 

A lemez első számából ítélve, adott minden, hogy a ThisMustBeLove együttessel hamarosan találkozhassunk a zenei klubokban, koncerteken, láthassuk, hallhassuk őket a tévében, rádióban is.

 


 

https://www.facebook.com/thismustbeloveband

 

https://www.instagram.com/thismustbeloveband/

 

https://open.spotify.com/album/0VHKWZZRdGbSReVkuleUGg?si=8_N7sURTRAGpixpqQ4qCCA

 

https://deezer.page.link/Fyyoh3BUUjmhv7qXA





Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i