Megérkezett a Hangmágusok, "Magyarország leghangosabb sorozata!"

megjelenés:
2022-07-02 17:24:40

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 388

A videók a H-Music Hungary YT-csatornáján érhetőek el, itt.

 

Az ötletgazda készítők a legkiválóbb magyar hangmérnököket, zenei producereket, hangmágusokat, koncerthangosítókat és a legmeghatározóbb hangstúdiókat keresték fel, hogy egy 


kötetlen beszélgetés keretén belül fedjék fel titkaikat a világ előtt. Mondják el egészen az Ősrobbanástól kezdve történetüket, és hogy mitől szólnak vadállat módon jól a kezük alól kikerülő nagylemezek és zenekarok.

 

Töfi gondolatai az előzményekről


„Az eredeti ötlet Varga Zolié volt… ők már tíz évvel ezelőtt elkezdtek egy ilyen jellegű sorozatot forgatni - többek között nálam is voltak, de aztán abból nem lett semmi. A fejemben viszont ez a dolog azóta is motoszkált, hogy mégis 


jó lenne a szakmánkat bemutatni, mert mi eléggé háttérmunkát végzünk.

Úgyhogy felvettem a fonalat, eldöntöttem, hogy megcsinálom. Szijártó Zsoltit pedig azért kértem fel, mert egyrészt már egy ideje visz egy Metal mesék sorozatot, másrészt ő zenész, és így jól kiegészítjük egymást az interjúk készítésekor. Mindenki nagyon örült a megkeresésnek, és elárulom, hogy további részek is készülnek majd, ezzel nincs vége a történetnek!”

 

Az eddig publikált interjúk alanyai


Schmiedl Tamás / MD Stúdió, Kraft Tamás, Liszkai József, Dandó Zolika, a ‘hóhért akasztják’ jeligével Cserfalvi ‘Töfi’ Zoltán / Denevér Hangstúdió, Boros Béla / Denevér Hangstúdió, Varga Zoltán / Song Song Productions.

 

Az egy-másfél órás adásokban szakmai titkokkal fűszerezett szórakoztató sztorik, soha nem hallott zenésztörténetek varázsolják el a nézőket … a folytatás egyértelmű.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i