Naplemente - Omega Szimfonik emlékkoncert a keszthelyi kastélyparkban

megjelenés:
2022-07-05 17:47:40

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 403

Naplemente címmel rendeznek Omega emlékkoncertet a keszthelyi Festetics-kastély parkjában július 24-én.


Különleges szabadtéri helyszínen tisztelegnek az Omega előtt


A szimfonikus koncerten egy különleges, szabadtéri helyszínen tisztelegnek a legendás hazai együttes előtt. A koncerten fellép az Omega Szimfonik, a Bolyki Soul & Gospel Kórus és Lepés Gábor „Lepe”, valamint olyan vendégek lesznek, mint Miklósa Erika, Király Linda, Dolhai Attila, Szabó Győző vagy Roby Lakatos. Az est házigazdája: Jordán Tamás.

 


A fellépő művészek listájaMiklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán operaénekesnő; Király Linda énekesnő; Roby Lakatos magyar hegedűművész; Dolhai Attila Jászai Mari-díjas magyar színész; musicalénekes, operetténekes, érdemes művész; Szabó Győző Jászai Mari-díjas magyar színész; Bolyki Balázs énkes, zeneszerző, dalszövegíró és Lépés Gábor "Lepe" zenész, billentyűs, zeneszerző. Jordán Tamás lesz az este házigazdája


 

A 120 perces koncert házigazdája Jordán Tamás, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, érdemes művész. A szimfonikusok olyan nagyszerű zenekarokból állnak össze, mint a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Budapest Schoring.


Kóbor János már régóta tervezte a kastélyparkos koncertet

 

A zenekar terveiben évek óta szerepelt a nagyszabású emlékkoncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában, de Benkő László és Mihály Tamás halála felülírta azt. „Kóbor János „Mecky” nagyon szeretett volna Keszthelyen egy emlékezetes koncertet csinálni, így tisztelegve az elhunyt tagok előtt, de János halála ezt a tervünket is meghiúsította. Így jutottak a szervezők - többek között Trunkos András, az Omega menedzsere és Lepés Gábor zenész, zeneszerző - arra, hogy az Omega együttes elhunyt és élő tagjai életműve előtt tisztelegnek a Naplemente című emlékkoncerttel.


 

Az összes Omega dalszöveg itt.

 Nyitókép: Omega hivatalos

 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i