Schoblocher Barbi, Kemény Zsófi, Vitáris Iván, Sárkány Bertalan és Benkő Dávid zenekara

megjelenés:
2022-07-06 15:46:01

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 553


Július 12-én igazi sztárparádé lesz a Várkert Bazárban


A Klasszik Lasszó - Magyar Szakítós létrejötte egy véletlennek köszönhető: Czinki Ferenc író, a Blahalouisiana zenekar kiváló zenészeivel (Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté) kiegészülve egy műsorába meghívta vendégnek Kemény Zsófi költőt és Vitáris Ivánt, akit az Ivan & The Parazolból ismerhet a közönség. Később csatlakozott hozzájuk Sárkány Bertalan ütőshangszerekkel a Mary Popkids zenekarból, végül pedig BenkŐ Dávid a PASO-ból. Klasszik Lasszó - Magyar szakítós koncert a Várkert Bazár Szárazárok színpadánEbből jött létre az alkalmi alkotócsoport, ami idén új, Magyar Szakítós című műsorával szerepel fesztiválokon, klubokban, színházakban – július 12-én a Várkert Bazár Szárazárok színpadán lépnek fel.


 

„És három év. Annyi ideig voltunk együtt a lánnyal. Három év ment a levesbe, vagy a kukába, esetleg beszáradt zacskós leves a kukába. Az meg a komposztba. Vagy nem tudom. Nem vagyok zöld. Csak próbálom. Nem, inkább csak próbálok úgy csinálni, mintha próbálnám. Amióta elment, nem gyűjtöm a szelektívet.”- nyilatkozta Czinki Ferenc író.


 

Kit érdekel mikor van vége? De kezdődjön már el!


 

Nekem csak két dologgal van bajom: a megöregedéssel, a szerelemmel, a szerelem hiányával, a szabadsággal, az élettel és az élet kihasználatlanul maradásával. Jaj, ez még csak egy. Akkor a magánnyal is.” - mondta Kemény Zsófi.

 


Közreműködők a Klasszik Lasszón a Várkert BazárbanSzereplők: Kemény Zsófi, Vitáris Iván, Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Sárkány Bertalan, Benkő Dávid, Czinki Ferenc

 

Esőhelyszín: Rendezvényterem


 

További információ

 


 

 Nyitókép: Klasszik Lasszó hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i