Curtis botrányos új videója! Pezsgő, kaviár és kurvák

megjelenés:
2022-07-10 16:36:42

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 796

Sosem állt távol Curtistől, hogy fricskát mutasson a rapipar bizonyos szereplőinek, ezúttal pedig egy új felvételben is reflektál egy manapság uralkodó, torzító jelenségre. Itt a „Pezsgő Kaviár Kurvák”! 

 

 

Év elején bővült a többszörös arany-, és platinalemezes rapper/dalszerző, Curtis diszkográfiája a Guy Ritchie-film ihletésű, „Spíler” című EP-vel. A népszerű kiadvány többek közt a „Belehalok” társalkotójával, BLR-rel, 4Tress-szel és Essemmel közös felvételeket tartalmaz és olyan klasszikus Curtis-szerzeményt is szerepeltet, mint a „Piszkos kölyök”.


 

 


 

Az eddigi zeneszámoktól eltérően Curtis több tekintetben is egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg, amiről így mesélt:

 

 

„A szövegeim többsége komolyabb hangvételű, viszont most másként, kicsit viccesebb formában akartam írni dalt. A „Pezsgő Kaviár Kurvák” 


azokról a mai, újhullámos rapperekről szól, akik teljesen elferdítik saját valóságukat és azt a látszatot keltik, mintha állandó luxusban és féktelen fényűzésben áztatnák magukat. Ez, persze meg sem közelíti azt az életet, amit valójában élnek…”

 


Curtis összes dalszövegét megtalálod itt.
 

A rapper dupla csavart vitt új zenéjébeNemcsak magával a szöveggel, hanem újvonalas/trapes zenei alappal is görbe tükröt állít az irányzat képviselőinek:


 

„Először dolgoztam Kovács Norberttel, azaz SMiTHMUSiX producerrel, aki jól érti azt a műfajt, amit elképzeltem és ami mostanában népszerű” – osztotta meg Széki Atti, aki azt is elárulta, hogy nem kell senkinek aggódnia, nem tervez stílust váltani.

 


Fantasztikus videóklip készült ehhez a merész dalhoz

 


A nemzetközi elismertségű, Jimy J. Hollywood pedig ismét mozivászonra illő, fantasztikus videóklipet álmodott meg a trackhez, a témát meghökkentő, szarkasztikus képsorokra lefordítva.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i