Berta’Lami és Lil Frakk új dal

megjelenés:
2022-07-12 19:49:38

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 657

„A Nem alszom ma nálad egy izgalmas, de fájdalmas macska-egér játékról szól. Szerintem sokunknak ismerős érzés, amikor az incselkedős hangulatba vegyül némi szomorúság is” – mondta a szöveggel kapcsolatban Berta’Lami.


Az énekesnőt Dzsúdló Állat című dalából is ismerhetjük


Az énekesnő – akit Dzsúdló Állat című dalából is ismerhetnek a zenerajongók – tavaly jelentette meg Szirmok című, négyszámos EP-jét.


A dal szövege itt érhető el.


Lil Frakk szintén Dzsúdlóval jegyzi a Lej című slágert, de hallhattuk már a Wellhello Csoda, hogy még élünk című számában is. Tavalyi, Kontroll című, Kapitány Mátéval és Ress-sel közös lemezén feltűnik többek közt Azahriah is, de szinte minden producerrel és fontos előadóval dolgozott már a hazai trap-szcénában.


Dzsúdló dalszövegek itt.




 


Berta’Lami és Lil Frakk tulajdonképpen ezeknek a szakmai összefonódásoknak köszönheti ezt a közös dalt is. Az énekesnő Tembóval dolgozott a számon, amelybe a kezdetektől fogva szerettek volna egy férfihangot is. A producer megmutatta a dalt Lil Frakknak, akinek annyira megtetszett, hogy egymás után többször is lejátszatta azt.


„Tembo mondta, hogy rappert keresnek a dalhoz. Én elkezdtem freestyle-ozni a beatre, ő pedig elmesélte ezt Berta’Laminak, aki megkérdezte: mi lenne, ha én lennék az a rapper?”


A végeredmény Berta’Lami számára tulajdonképpen meglepetés volt, hiszen a rapper csak akkor mutatta meg neki a saját részét, amikor az teljesen elkészült. 


A két előadó stílusa remekül összesimult

„Megtartotta a sajátosságait, amitől ő Lil Frakk, és közben eltalálta azt a hangulatot, amit én elterveztem” – fogalmazott Berta’Lami.


A melankolikus dallal mindazok könnyedén azonosulhatnak majd, akik számára nem ismeretlen a se veled-se nélküled kapcsolatok kettőssége.


Lil Frakk dalszövegei itt.



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i