Forró nyári slágerrel jelentkezik Pápai Joci

megjelenés:
2022-07-23 10:23:43

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 517

Forró nyári slágerrel jelentkezik Pápai Joci


 

 „A tábortűz számomra mindig gyermekkori emlékeket, a nyári táborokat és a soha vissza nem térő nyarakat idézi meg. Ráadásul mindig akkor voltam a legszerelmesebb...Valahogy a nyár az én igazi évszakom, ez az új sláger is így született nemrégiben egy hűs hajnalon a kertünkben.” – mondta el az énekes.

 

A dal címe sokat sejtetően „Ott vársz rám”, ami egy nyári, élményekkel teli utazást örökít meg a Balaton partján.

 


Pápai Joci – Ott vársz rám dalszöveg itt.


 

„Két fiatal modellt kértünk meg, hogy legyen a klip főszereplője Joci mellett, hiszen velük tudjuk átadni a balatoni nyár életérzését.Fontos momentum, hogy Joci a dal végén megérkezik és az esti tábortűznél adja elő ezt a könnyed kis nótát egy szál gitáron, ennek is van jelentősége, mindenkinek a saját élményei miatt kicsit más, de mégis ugyanaz a szívet melengető érzés, amit maga a tűz látványa idéz meg.” – mondta el a klip rendezője, Jimy J. Hollywood.Tábortűznél és egy körhintán forgatta új klipjét a népszerű dalszerző


 

Joci emellett azt is kiemelte, hogy a mély érzésű dalok mellett fontosnak tartja, hogy a közönség megismerje egy másik oldalát is, amit a „Sztárban sztár leszek!” című műsorban is láthatnak majd a tévénézők, ugyanis szeptembertől a TV2 képernyőjén láthatjuk a showműsort, Joci újra a zsűriben foglal helyet.

 


Olyan dallal jelentkezik az énekes, amely kikapcsolja a hallgatót és felidézi a szép emlékeket


„Fontos számomra, hogy a világot és hazánkat is próbára tevő 2 év után végre én is olyan dallal jelentkezzek, ami kicsit kikapcsolja a hallgatót, felidézi a legszebb nyári emlékeit, esetleg a vízparton hallgatva épp a legemlékezetesebb nyári élményeinek egyik nagy kedvencévé válhat. 


Újra szabadok lehetünk, élvezzük hát a napsütést, a nyári forróságban a hűs Balaton hullámait, a vattacukrot, a ropogós sültkrumplit, gyűjtsük össze az élményeket, legyünk sokat a családunkkal és a barátainkkal.” - mondta az énekes.

 

Az „Ott vársz rám” 


nem akar több lenni egy habkönnyű nyári slágernél


amit a  „A Dal” kétszeres nyertese további slágerekkel fog majd fokozni.Joci ősszel érzelmes dallal jelentkezik, amely a nyolcvanas évekbe repít vissza


 

„A nyár végén szeretném megmutatni egy újabb oldalam egy másik slágerrel, ősszel pedig egy meglepetés premierrel és egy olyan, számomra is kedves szerzeményemmel érkezem, ami sok-sok érzelemmel fogja megtölteni a szíveket, kicsit visszautazunk a ’80-as évekbe és bízom benne, hogy a táncparkettek is megtelnek majd egy-egy rendezvényen a dalom hallatán.” – mondta el Joci.
 


 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i