OM - Készül a harmadik lemez

megjelenés:
2022-07-23 13:07:37

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 388

A 2 éve újra aktivizálódott OM újabb dallal jelentkezett, ami már a harmadik vadiúj szám az év végén megjelenő harmadik lemezről. 


A Töredék a jól ismert Radnóti versnek szolgáltatott hozzá illő zenei alapot, a Hol vannak? pedig a hajdani Replika zenekar frontjáról ismert Csató Péterrel készült, aki az előző lemez több dalában is közreműködött.Az Ott foglak várni szintén Csató Péterrel, illetve Abhilasa vendégeskedésével készült


 

„Elsők között készült el ez a szám és a szövege is, de eddig csiszolódott. A téma akár elvontnak is tűnhet, de szerintem 


mindenki elgondolkodott már azon, hogy a mindennapok „darálója” mellett hova tart az élet és miért érdemes ezt nem elpazarolni.


Arról nem is beszélve, hogy könnyen lehet, hogy folytatódik onnan, ahol abbahagytuk… És persze arról, hogy 


mennyire értékesek azok akik mellettünk vannak, várnak ránk újra és újra.


Szerettem volna erre a lemezre is több női vokált, és egy ismerősöm ajánlotta Abhilasat. Ő ugyan nem profi énekes, de van a hangjában egy természetes szépség, ami rögtön megfogott. Szerintem másoknak is tetszeni fog!" - mondta Vijaya Gauranga Das gitáros / dalszerző a friss szerzeményről.
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i