Curtis késztette Dj MYNEA legújabb tetoválását

megjelenés:
2022-08-05 11:47:39

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 448

Curtis saját kezével tetoválta a fiatal dj lányra közös daluk címét, melyet a Nemazalány-ból híressé vált Sofi énekelt fel.

 


 

„A forgatáson valóban felvarták a kezemre a szám címét, hogy ’Szabadon’. A klipben Curtis írja ezt rám, és annyira belelkesedett, hogy majdnem valóban elkezdte az S betűt. Viccet félretéve a forgatáson részt vett egy tetoválóművész, aki a megfelelő körülmények között elkészítette ezt a feliratot a jobb alkaromra.” – meséli MYNEA, aki azt is elárulta, hogy 


ez a huszonharmadik tetoválás a testén. 


„A tetoválás örök életre szól, ezzel is azt szerettem volna kifejezni, hogy mennyire fontos számomra ennek a dalnak az üzenete.”


 

„Az első tetoválásomat 2020 nyarán csináltattam. Egy háromszöggel kezdem, ami a logómban is benne van, ez a bal alkaromra került fel; a többi pedig jött folyamatosan. Ez is egyfajta függőség, de szerencsére ártalmatlan. Sokan kérdezik, és mindig őszintén elmesélem, hogy ugyan nem mindegyiknek van jelentése, de mindegyiket szeretem magamon. Mindig alaposan átgondolom, és csak olyat vállalok be, amit később se fogok megbánni.”

 

A fiatal lemezlovas azt is elmondta, hogy csak egyetlen egy színes tetoválása van, amely nem más, mint édesapja (DJ Sterbinszky) születési éve. 

 


 
 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i