PÁLYÁZAT szociális támogatásra az Artisjus Zenei Alapítványnál

megjelenés:
2022-08-16 08:13:01

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 611

Az Artisjus híreit változtatás nélkül közüljük.Zenei Alapítványunknál megjelentek a pályázati felhívások szociális támogatásra három témában. Könnyűzenei és komolyzenei szerzők (vagy örököseik) pályázatait várja az alapítvány. 


Figyelem! Idén már csak e-mailben nyújthatja be hozzánk pályázatát! Postai vagy személyes úton nem tudjuk befogadni az igénylést!

 

Családtámogatás, nyugdíjkiegészítés, rászorultsági támogatás: főbb tudnivalók


A beérkezés határideje: 2022. szeptember 20., kedd

Fontos! A kötelező mellékleteket az online űrlap kitöltése esetén is küldeni kell e-mailben.


Benyújtás kizárólag az alábbi két mód valamelyikén:


a. E-mailben, az info@artisjuszeneialapitvany.hu címre küldheti el az ügyfélkapu-hitelesítéssel aláírt pályázati űrlapot és a beszkennelt mellékleteket, VAGY

b. E-mailben, az info@artisjuszeneialapitvany.hu címre tudja elküldeni a nyomtatás után aláírt űrlap és kötelező mellékletek beszkennelt verzióját. 

A benyújtandó dokumentumokról információt és további részleteket honlapunkon talál. 

 

Töltse ki a pályázati űrlapot online!

Az online kitöltéssel elkerülhető, hogy hiányos űrlap miatt legyen elutasítva a pályázat. Az űrlap figyelmezteti a kötelező mezőkre (hiánypótlásra idén sem lesz lehetőség).

A kitöltés után létrejövő dokumentumot ügyfélkapun keresztül elláthatja aláírásával, így nincs szükség nyomtatásra sem. (Ha nincs ügyfélkapu-regisztrációja, akkor kézzel is aláírhatja a pályázati űrlapot nyomtatás után.)


Online pályázati űrlap


Pályázás menete


Töltse ki hiánytalanul az online űrlapot (vagy töltse le honlapunkról és nyomtassa ki a megfelelő űrlapot).

Kitöltés után kattintson az „Aláírandó pályázati adatlap előállítása” gombra.

Töltse le az Ön adatait már tartalmazó űrlapot számítógépére.

Ügyfélkapuján hitelesítse az adatlapot (ha nincs ügyfélkapu-hozzáférése, nyomtassa ki, írja alá kézzel, majd szkennelje be).

Az így keletkezett pályázati űrlapot és az abban említett, kötelező, beszkennelt mellékleteket küldje el az info@artisjuszeneialapitvany.hu címre.


Pályázat szociálisan rászoruló szerzőknek és örökösöknek

 

Anyagi nehézségekkel küzdő, rászoruló szerzőink (illetve örököseik) igényelhetnek idén is támogatást a Zenei Alapítványnál. A szociális rászorultság mellett a szerző életművét is figyelembe veszi az alapítvány az elbírálás során.

Részletes pályázati kiírás

 

Pályázat nyugdíj-kiegészítésre

 

Ugyancsak mostantól érhető el nyugdíjkiegészítési támogatás pályázat útján. Igényelheti ezt akkor, ha van bejelentett zeneműve az Artisjusnál, elérte a törvény szerinti általános öregségi nyugdíjkorhatárt és összeférhetetlenség miatt sem zárható ki (ld. a pályázati kiírást).

Részletes pályázati kiírás

 

Pályázat családtámogatásra

 

Egy vagy több gyermeket eltartó zeneszerzők, szövegírók (ideértve az elhunyt szerző özvegyét) pályázhatnak erre a szociális támogatásra, legfeljebb a gyermek felsőfokú tanulmányai befejezéséig. A támogatás – felsőfokú tanulmányok végzése esetén – legfeljebb 24 éves korig jár.

Részletes pályázati kiírás

 

 

Kérdés esetén kérjük, keresse az Artisjus Zenei Alapítvány munkatársait.Nyitókép: Freepik

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i