Bagossy Brothers Company interjú

megjelenés:
2022-08-20 15:18:35

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 379


 

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company januárban első alkalommal lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában. Erről, és a zenekart összetartó szálakról is beszélgettünk Bagossy Norberttel.





 

Nemrég volt az Arénás koncertetek, ez volt az eddigi legnagyobb fellépésetek?

 

Úgy fogalmaznék, hogy ez volt a legkiemelkedőbb koncertünk. Amikor kölyökkorodban először a gitárt a kezedbe veszed és elkezded játszani a feldolgozásokat, akkor mindig azt látod a lelki szemeid előtt, hogy rajongó tömeg áll előtted és az emberek érted jöttek el…Voltak már hasonló létszámú fellépéseink, de ez az, amire kizárólag miattunk váltottak jegyet, két évet készültünk rá, minden négyzetcentijét úgy rakták össze a színpadnak, ahogy mi szerettük volna…Ez egy saját grandiózus koncert volt, amit remélünk még nagyon sok hasonló fog követni.

 

Említetted, hogy két évig tartott a felkészülés, ezt hogyan képzeljük el?

 

Azon kívül, hogy jól kell összerakni a repertoárt, gondolkodni kell extrákban.  Egy zenekart rengeteg fesztiválon, rendezvényen látnak, miért jönnének el egy Aréna koncertre? Erre az a válasz, hogy azért, mert ott valami pluszt kapnak. Ezeken ötleteltünk sokat és próbáltuk úgy felépíteni, hogy minél önazonosabb és vagányabb legyen. Nem akartunk például harminc táncost magunk mögött. Olyan totemeket próbáltunk kitalálni, aminek több hónap a megépítése és egy jó vizuális tartalmat tesz a dalok mögé.


A teljes interjú a Zenész Magazin weboldalán érhető el.


A Bagossy dalszövegeit itt találod.





Nyitókép: Zenész Magazin hivatalos

Bagossy fotók: Bagossy hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i