Gyűjtsd a Sziget hangulatának digitális emlékeit

megjelenés:
2022-08-28 11:45:06

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 241

A SzigetVibes NFT-k, a Sziget Fesztivál első eredeti digitális gyűjteménye elérhetővé vált

 

2022-től a Sziget Fesztivál - a Nimi Collectibles Inc.-kel közösen létrehozza - a SzigetVibes NFT klubot. A “Gyűjts emlékeket, ne tárgyakat!” mottó mentén a SzigetVibes NFT-k lehetővé teszik, hogy gyűjtőik a 2022-es fesztiválon kiállított


a Sziget változatos képi világára jellemző műalkotások és a helyszínen készült fotók digitális változataiból egyedi élményeiket tükröző gyűjteményeket állítsanak össze.


 Elsőként a Sziget vendégei két korábbi fesztivál ikonikus műalkotásainak NFT verzióját kezdhetik ingyenesen gyűjteni - a „LoveHands” és „Rain Grove” műveket -, így szerezve SzigetVibes NFT klub tagságot. 

Az NFT a képekhez, az animációkhoz, a videókhoz vagy a hangfájlokhoz kapcsolt kódsor


Az NFT a képekhez, az animációkhoz, a videókhoz vagy a hangfájlokhoz kapcsolt kódsor, mely az eredetiség igazolására szolgál a blockchain hálózatokon. Az NFT-k digitális gyűjtőcikként és tagsági igazolásként is funkcionálnak. A SzigetVibes NFT-k tulajdonosai gyűjthetik, megoszthatják és akár kereskedhetnek is NFT-ikkel a legnagyobb NFT platformokon, mint például az Opensea. 


A közhiedelemmel ellentétben egy NFT tulajdonlásához nem kell crypto szakértőnek lenni, csupán egy blockhain wallet appra van szükség; vagy NFT-t akár sima online bankkártyás vásárlással is be lehet szerezni. Életre szóló VIP belépő a Szigetre?


 

Az új SzigetVibes NFT olyan különleges jogokkal ruházhatja fel a tulajdonosokat a jövőben, mint például egy életre szóló VIP belépő a Szigetre, egyedi backstage túrák a fesztivál színpadainál, illetve számos további kedvezmény, egyedi szolgáltatás kapcsolódhat hozzá. Tervek szerint a SzigetVibes NFT-k kiadásának második körére az ősz folyamán kerülhet sor, amikor már a 2022-es Sziget egyedi hangulatát és ikonikus emlékeit megörökítő, élőben a Szigeten készült egyedi műalkotások is bekerülnek a gyűjteménybe. 


A Nimi egyedi és innovatív megoldásokat kínál a fenntarthatósági kihívásokra


 

A SzigetVibes NFT klub létrehozásában a Sziget Szervezőiroda partnere, a Nimi Collectibles Inc. kulturális intézményekkel működik együtt, például fesztiválokkal, múzeumokkal és ezen intézmények meglévő vagy új műalkotásaiból állít ki és értékesít hitelesített digitális másolatokat non-fungible tokenek (NFT-k) formájában. A Nimi egyedi és innovatív megoldásokat kínál a fenntarthatósági kihívásokra, amelyekkel a kulturális intézmények szembenéznek, ezt az intézmények értékesítési stratégiájuk és elköteleződési célkitűzéseik összekötése által valósítja meg. 

 

 

Az első körben ingyenes NFT-k eléréséhez és további információkat a  oldalon találhatóak.


 


Nyitókép: Sziget hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i